Torneig Nadal 3x3 Bàsquet Pàlcam

dimecres, 27 de maig del 2015

Fases Júnior Masculí. Quarts de final.

PÀLCAM 61 – 64 CASAL VILAFRANCA

El pitjor de classificar-se per a fases finals és que acabes amb felicitat extrema o amb gran tristesa. Acabes guanyant-ho tot o perdent en algun moment. Lamentablement, el nostre viatge va acabar un dia abans del que volíem.

Ja des del principi l’equip no va estar còmode contra un equip molt tancat en defensa i que sortia ràpid al contraatac per penalitzar les nostres errades, moltes d’elles no provocades, però en el primer quart, de la mà del Mestre Iñaki i del Nil, van sortir 5 triples que ens van donar una avantatge de fins a 10 punts, tot i que estàvem jugant realment malament.

En el segon quart el partit va caure del costat de Vilafranca, s’estaven mereixent guanyar, i els nostres triples ja no entraven, seguíem fallant en coses incomprensibles, passant-li directament al rival, o acabant atacs amb passes, almenys fins a 8 cops ens las van senyalitzar en tot el partit. Masses pèrdues, parcial de 8 a 20 en contra i ens anàvem al descans 3 punts per sota.

En el tercer quart va haver una petita reacció, el rival tot i la superioritat que havia tingut durant tot el partit no va poder rematar la feina, i nosaltres som al menys, un equip que es difícil de treure de sobre, sempre estem allà. Inclòs en el tercer quart es va capgirar el marcador i ens posàrem per sobre, al menys per un parell de jugades. Tot i així al final del tercer quart, les errades van tornar i el rival es començava a escapar, fins a 8 punts per sota estàvem.

En el darrer quart de la temporada, semblàvem enfonsats, la diferència s’anava fent major, i no aconseguíem tenir el ritme del partit en cap moment, però les errades del rival també eren existents, i en un moment de desconcert, 3 contraatacs seguits, i ja estàvem dins el partit. Ja en l’últim minut teníem una possessió per estar per davant, que malauradament, no encistellàrem i posteriorment, en uns tirs lliures, el rebot defensiu no va ser nostre i això va fer que el rival arribés amb una renta de 3 punts a falta de 5 segons. Teníem una jugada per somiar en la pròrroga, hagués estat un premi molt gran, però el triple del Nil aquest cop no va voler entrar i allà s’acabava el nostre camí aquesta temporada.

Tot i el mal sabor que queda després d’una derrota, David i Uri tenien que sortir per la porta gran, i després de mantejar-los (amb cert perill de caure), només ens quedava estar agraïts per tot el que han fet pel Bàsquet Pàlcam.

Almenys un servidor trobarà a faltar al David, però no als entrenaments que no venia sovint...