Torneig Nadal 3x3 Bàsquet Pàlcam

dilluns, 11 de maig del 2015

CAP DE SETMANA 9-10 DE MAIG

CADET FEMENÍ: PÀLCAM 60 – 54 BARÇA CBS-GRANA

Dissabte 9 de maig vam viure al “Pàlcam Center Arena” la revenja contra el Barça ja anunciada fa uns mesos per aquest humil escriptor. Ja vam avisar que havien guanyat la batalla, però no la guerra, i així va ser.

El partit va començar igualat. El Barça tenia un equip amb molta alçada i, tot i que en atac anàvem treballant més o menys correctament, no aconseguíem una defensa que aturés les “gegants” del Barça. Aquestes van treure mil faltes a les nostres noies, fet que condicionaria el partit mantenint a gent important a la banqueta. Els dos primers quarts van acabar amb un 33-33, marcador que deixava el partit com al principi.

Amb el cap en el partit, la comandant va avisar a les jugadores que el partit estava en la defensa i sobretot en el rebot, fet que estava costant molt de controlar degut a la gran envergadura de les rivals. Malgrat la xerrada, la defensa no va aconseguir ser la millor que aquest equip ens ha demostrat que saben fer, ni tampoc el rebot defensiu. No aconseguíem marxar del partit i els nervis començaven a aparèixer.

Finalment, una estirada final de 8 punts consecutius i uns bons moments en defensa, amb molt bones ajudes i sent un bloc més sòlid, van ser suficients per a què ens acabéssim emportant la victòria, tancant així una patida revenja!

Bueno... el partit no va estar malament, tot i que el millor moment va ser quan el Gonzalo va obrir la caixa on portava els croissants per celebrar l’aniversari de l’Ana Mari!!! Jejeje

M’agradaria acabar animant a la senyoreta Paula, que va realitzar un molt bon partit, sobretot en tasques defensives. Segueix així, és el bon camí! VISCA EL PÀLCAM!!!

Jaume Arija (entrenador)

JÚNIOR MASCULÍ: C.B MATADEPERA TARONJA 43 - 56 PÀLCAM

Partit disputat dissabte a la tarda, el millor del partit va ser el clima... Sembla que tenim uns primers indicis d’estiu amb aquesta calor i aquest sol, el nostre equip no està acostumat a jugar a l’estiu, i per això va semblar que el nostre ritme fos més que nul.

El partit va començar amb intercanvis de cistelles i errades fàcils constants. Constants eren també els nostres tirs que no entraven, ni sols sota cistella podem presumir de bons percentatges durant el  partit. Tot i així les imprecisions del rival van ser majors a les nostres, amb pilotes perdudes que finalitzàvem amb cistelles fàcils al contraatac. Al descans amb sort, marxàvem amb 13 punts a favor.

A diferència d’altres partits, al tercer quart l’objectiu no semblava trencar el partit al nostre favor, sinó que seguir jugant igual d’avorrit, lent i imprecís. Fins i tot el tanteig del tercer quart va ser de 2 punts per sota de l’equip rival.

I per acabar l’últim quart la conclusió era clara, seguir amb el que ens havia donat aquesta avantatge al marcador. El partit almenys va semblar sota control en tot moment, tot i que l’espectacle donat no va ser el propi d’aquest equip. Prometem recuperar el nostre nivell habitual de cara als partits de fases finals de la temporada del proper cap de setmana.

Salutacions cordials i les meves disculpes al públic, que lamentant-ho per ells, van assistir al partit.

Míguel (entrenador)

PREMINI FEMENÍ: ESCOLA CANIGÓ 20 - 50 PÀLCAM

Jugàvem l'últim partit de lliga al camp de l'escola CANIGÓ, un partit perfecte per gaudir-lo però també per treballar i exigir detalls que potser costen més de fer amb altres equips, com aixecar el cap quan botem, utilitzar passes picats o treballar amb bons canvis de ritme per rebre. Les absències de la Nerea i la Laura Valbuena no van afectar l'equip i vam poder comptar amb la col·laboració de la Laia després de la seva lesió.

El primer
 període vam sortir amb un bon quintet inicial i les nostres preminis van marcar la diferència des del primer moment, parcial de 0-26.

Durant tot el partit vam anar canviant la defensa a mig camp per donar-li una primera opció de joc a l'escola CANIGÓ
 però tot i així seguíem augmentant la diferència.

Vam guanyar tots els
 períodes menys l'últim (6-2), perquè vam baixar la intensitat.

Felicitats
 pel partit preminis!

Ha acabat la competició però no acaben els entrenaments ni tampoc els partits!

El dissabte 23 de Maig disputarem un partit amistós contra Claret amb motiu de la seva diada. I per finalitzar la temporada disputarem les 12 Hores Bàsquet