Torneig Nadal 3x3 Bàsquet Pàlcam

dimarts, 5 de maig del 2015

CAP DE SETMANA 2-4 DE MAIG

JÚNIOR MASCULÍ: PÀLCAM 56 - 64 C.E. SANT NICOLAU “2”

El partit va ser aplaçat fa uns mesos per falta d’efectius, i el repreníem aquest dimecres amb molta il·lusió, no per la transcendència del resultat, si no perquè el Sant Nicolau era l’equip més sòlid que havíem jugat en tot l’any i guanyar o perdre contra equips complicats és sempre atractiu, sobretot pel públic.

Només començar el partit el visitant va anotar de 3, deixant clar que no tindríem un partit fàcil, però poc a poc i amb el nostre joc aconseguírem posar-nos per davant. Tot i així el rival, buscant penetracions i de segones oportunitats treien moltes faltes i tirs lliures per anar sumant minut a minut. Nosaltres, com sempre, intentàvem córrer i anotar en atacs ràpids. El ritme del partit era bonic, els dos equips fèiem servir les nostres armes per poder vèncer al rival i al descans la igualtat era màxima.

Ja en el tercer quart, amb un parell de correccions, l’equip va córrer sense pietat i la diferència a favor va ser de +13, però des d’aquí les idees ofensives es van perdre. Durant tot el partit no aconseguíem puntuar des de la línea de tir lliure. Tenint una mitja d’uns 20 tir lliures per partit, en aquest sol es van llençar 2, i el rival 43, cosa que va dificultar anotar quan el rival pressionava i defensava amb intensitat. Tot i així, al final del tercer quart, teníem una petita renta de 4 punts a favor.

Però en l’últim quart el camí del partit era el mateix, estàvem ofuscats de cara a cistella i el rival seguia sumant d’1 en 1. Quan el rival, després d’un fort i lent parcial de 10 a 2 es va posar per davant, vaig decidir que no podia continuar veient el partit i vaig abandonar el nostre estadi, degut això no us puc confirmar com va acabar el partit, però el ritme va ser el mateix que el final del tercer quart i inici del quart.

Agraïm tot el suport del públic en aquest partit, esperem que gaudíssiu dels nostres bons minuts de joc en un partit bastant interessant durant gran part, i esperem que en dues setmanes puguem comptar amb la vostra participació en els partits de post-temporada.

També felicitar al C.E Sant Nicolau per quedar com a primer classificat de la lliga, sense cap dubte amb un impressionat registre de victòries.

Míguel (entrenador)

JÚNIOR MASCULÍ: PÀLCAM 68 - 60 C.N. TERRASSA

Després de la derrota de dimecres, els ànims no estaven molt a dalt per aquest partit.
Tot i així sempre alegra més una victòria que una derrota, i així fou.

El quintet titular era una idea que va sorgir l’any passat, si posàvem a tres grans ments en el camp, com són Iñaki, Nil i el sempre mestre Marc Ferrer, el moviment de pilota seria sempre encertat i trobaríem la millor posició. A això, si li sumes el múscul de l’Oriol i el lideratge del gran Capità, el començament del partit serà nostre. Començàrem forts, però sense passió, no teníem gana en aquell partit. Tot i així quan la transició de la pilota era bona anotàvem.

Aquest equip ja té com a mecanismes el contraatac, i tot i que no vulguin fer-ho, el realitzen perfectament. Inclús en els últims partits es pot apreciar fàcilment, que es veu a Marc Ferrer rebre en mig camp a una banda i en l’altre quan la defensa ja bascula cap a ell, tenim l’iniciador del contraatac arribant a sota cistella i finalitzant a plaer.

La renta va ser durant tot el partit de 8-10 punts a favor, però en l’últim quart va haver un moment que ens van empatar. Però era el dia del Ferrer, arribar, i triple a taulell, com a ell li agrada. Posteriorment, el gran Ignasi Oliver, bastant absent en aquest partit, va emular al seu company, i un altre triple a taulell ens va permetre posar diferència de per mig. Posteriorment guardant la distància contra el rival, es va tancar el partit amb la victòria número 23 de la temporada.

PREMINI MASCULÍ: TOYOTA STARBAIX C.B. L’HOSPITALET 58 – 19 PÀLCAM

El dilluns vam jugar el partit avançat de la penúltima jornada ja que els nostres nens aquell dissabte faran la comunió! Llàstima que anéssim al partit sense 3 dels nostres. No comptàvem ni amb el múscul ni decisió de l’Enric,  la velocitat endiablada i defensa enganxosa de l’Àlex ni el control i habilitat del Pau Soler. A més a més, arribàvem 5 minuts abans de començar el partit...

El joc va començar amb dos parcials forts pels del Llobregat. Vam estar molt fluixos en quant a intensitat. No protegíem la pilota, no saltàvem a pel rebot, no defensàvem bé i no érem verticals cap a cistella, cosa que ens dificultava arribar al camp d’atac. Aquesta fou la dinàmica de tot el partit en general.

A estones sí que vam anar sense por i vam ficar més intensitat, però ahir malauradament no era el dia de ningú.

Esperem retrobar-nos amb el bon joc i intentar aconseguir la victòria en l’últim partit de lliga contra el Sant Nicolau, a casa el dia 16 de Maig!

Jordi Fernández “Jofe” (entrenador)

SOTS-25 MASCULÍ: PÀLCAM 54 – 64 C.B. GAVÀ

La darrera jornada vam disputar el partit contra el C.B. Gavà. Al principi del partit vam començar amb les idees clares i per sobre el marcador, davant d’un rival fort en defensa però molt precipitat a l’hora d’atacar. Quan vam arribar al descans, guanyàvem de 6 punts.

Durant el 3r quart vam seguir amb la mateixa dinàmica de partit, però tal i com anava passant el temps, ens sortíem menys les coses i ens vam precipitar en atac.

Al darrer període continuàvem per davant en el marcador, però el rival va seguir lluitant per poder emportar-se el partit. Finalment nosaltres no vam saber controlar el ritme i vam acabar cedint per deu punts de diferència.