Torneig Nadal 3x3 Bàsquet Pàlcam

dijous, 21 de maig del 2015

CAP DE SETMANA 16-17 DE MAIG

CADET FEMENÍ: C.E.J. L’HOSPITALET “B” 70 – 52 PÀLCAM

Aquest diumenge les nostres noies del cadet femení visitaven una de les pistes més complicades de la lliga, la del C.E.J. L’Hospitalet. Sabíem que el partit seria dur, ja que les contràries havien de guanyar per a poder tenir opcions per a assolir la primera posició en la classificació.

El partit va començar prou bé per a les nostres noies, defensant bé i tenint un bon encert en atac. Això va permetre acabar el primer quart amb un +7 en el marcador (14-21). Però les bones sensacions es van esvair en el segon quart. Davant d’uns molts bons minuts del C.E.J. L’Hospitalet B en atac, atacant amb ritme i amb un molt bon encert des de la línia de 3 punts, el Pàlcam no va saber reaccionar, fet que va permetre a l’equip contrari marxar en el marcador.

La distància establerta per l’equip local es va mantenir durant la segona part. El Pàlcam va intentar apropar-se en el marcador, però els errors defensius i la manca de bloqueig de rebot feia molt difícil reduir la distància.

Finalment, i amb uns bons últims minuts de les nostres noies, el partit va acabar amb el resultat de 70-52.

Tot i que no ha estat un dels nostres millors partits, el nostre cadet femení ha realitzat una gran temporada! Sou les millors!

SOM UNA PINYA!

Jaume i Mar (entrenadors)

PREMINI MASCULÍ: PÀLCAM 49 – 64 C.E. SANT NICOLAU GRANA

Darrer partit de lliga que disputàvem i era a casa nostra, on ens sentim més còmodes i juguem millor. Ens visitava un rival que a l’anada ens va guanyar còmodament i volíem demostrar que havíem millorat i podíem competir contra ells.

La primera part va ser molt intensa, amb molt encert per part dels dos equips, però a la vegada molt irregular. Ens repartíem durs parcials una vegada darrera l’altra, arribant amb una igualtat al marcador al descans.

A la segona part, la qualitat de l’equip rival es va mostrar a la seva plenitud i malauradament, no vam poder arribar a aquest nivell de joc que van implantar. Malgrat això, vam lluitar fins el final, cosa que no passava a les darreres jornades.

Esperem acabar bé la temporada amb els torneigs que ens queden per disputar!

Jordi Fernández “Jofe” (entrenador)

MINI FEMENÍ: ESCOLAPIS SARRIÀ "A" 49 - 38 PÀLCAM

El passat divendres, en l'últim partit de lliga, visitàvem la pista del Escolapis Sarrià, equip al qual vam guanyar a l'anada per tres punts, en un partit molt ajustat.

El partit va començar com esperàvem, amb un marcador ajustat. El primer període el vam guanyar per 3 punts, però el segon el vam perdre per 5. En el tercer i quart període vam baixar massa el ritme i la intensitat, fet que va provocar arribar al descans perdent per 15 punts, després d'un quart període on vam rebre un parcial molt dur (7-0).

Aquesta distància en el marcador es va mantenir ja en el que quedava de partit, tot i que vam sortir a la segona meitat amb més ganes, guanyant tant el cinquè com el sisè període, aquest últim deixant a zero a les rivals amb una bona defensa (5-0). Malgrat reduir una mica la diferència, les rivals van sortir al setè període de nou amb molt de ritme, i l'alta anotació en aquest període va impossibilitar arribar a l'últim amb possibilitats de guanyar o si més no, de posar la por a les nostres rivals amb un marcador ajustat.

Tot i que ha acabat la lliga, encara ens queden com a mínim tres partits. La setmana que ve visitem al Claret en la seva diada, i per últim ens queden els dos partit de les dotze hores per jugar, en el que serà el final de temporada, així que queda treball per mirar d'acabar el millor possible!!

Pau Galdón (entrenador)

JÚNIOR FEMENÍ: PÀLCAM 28 – 39 A.E. SANT ANDREU DE NATZARET BLAU

Es van imposar les defenses en l´últim partit de la temporada.

En l'últim partit de la temporada, les defenses van destacar per sobre dels atacs i en 40 minuts, entre tots dos conjunts només es van anotar 67 punts.

Un inici molt fred per la nostra part en què només vam anotar cinc punts, en una cambra molt espesa en atac i desconnectades a la nostra zona que va aprofitar l'equip visitant per obrir escletxa en el marcador. (5-17)

Al segon quart vam sortir més endollades a la pista i amb bones transicions i una millor defensa, vam aconseguir desconnectar els atacs del rival i aconseguir un parcial de 9 punts al nostre favor per arribar al descans amb marcador ajustat. (20-23)

Després del descans, gairebé una rèplica del primer quart. Amb el Sant Andreu més conscienciat i les idees més clares després de perdre el segon quart, van aconseguir tapar les nostres vies ofensives i aturar el nostre joc interior. En els últims dos minuts vam aconseguir refer-nos i evitar que el resultat fos més gran per a les nostres rivals. (5-11)

Semblava que el quart període seria diferent ja que la dinàmica del partit, amb molts atacs encara que molt errats per ambdós equips, seguiria la mateixa tònica. Bé les defenses però males decisions ofensives. Tirs precipitats, pèrdues de pilota i males decisions en atac, es va reflectir en el marcador d'aquest últim quart, (3-5) per a una nova derrota a casa nostra. (28-39)

Temporada dura, malgrat tot, l'equip ha sapigut competir, amb moments bons i altres de no tant.

Domènech, (5) Velasco, (-) Portolés, (1) Martínez, (6) Giménez, (9) Ponce, (5) Ferrer, (-) Arija, (2),

Dani Martin (entrenador)

SOTS-25 MASCULÍ: PÀLCAM 69 - 36 AXA PUIG PEDROL - CBS

Dissabte passat vam disputar l'últim partit de lliga contra el C.B. Santfeliuenc. Al començament del partit, l’equip va sortit molt endollat de cara a cistella, fet que va permetre augmentar ràpidament la diferència en el marcador. Al finalitzar el primer quart, el Pàlcam anava guanyant per 13 punts (26-13). Durant el segon quart, l’equip va continuar apretant i incrementant la diferència en el marcador, mentre que a l’equip contrari no li acabaven de sortir les coses. Això va fer que s’arribés a la mitja part amb el resultat de 40-20.

Durant la segona part, el Santfeliuenc va intentar sorprendre al Pàlcam canviant el seu tipus de defensa, passant a una defensa zonal. Però tot i això, el Pàlcam continuava molt encertat de cara a cistella i seguint fent el seu joc. Finalment, el partit va acabar amb el resultat de 69-36.