Cròniques dels partits

Equips

Sortida al Palau Blaugrana

Torneig 12 HORES BÀSQUET PÀLCAM

Torneig Nadal 3x3 Bàsquet Pàlcam

dimarts, 5 de maig del 2015

BÀSQUET PÀLCAM AL PALAU BLAUGRANA





El passat diumenge 3 de maig, dia de la mare, els nostres minis i preminis i els seus familiars van anar a veure el partit del F.C. Barcelona – Movistar Estudiantes al meravellós Palau Blaugrana. Feia un dia esplèndid amb un sol que, a part d’enlluernar el dia, provocava molta calor.

Una hora abans del partit ja ens van separar en dos grups. Els nostres jugadors ja es concentraven per a iniciar l’activitat de la FCBEscola i els pares podien anar entrant al Palau o bé donar un tomb per les instal·lacions del club.

Després de repartir-los una samarreta ben maca que hauríem de dur durant tota l’activitat, ens van acompanyar a peu de pista del Palau a veure l’escalfament del Barça. Allà vam poder veure la darrera mitja horeta abans de l’inici del partit. Triples d’Abrines, esmaixades de Hezonja, l’espectacular alçada d’en Tomic i en Pleiss… Abans de marxar cap els respectius seients però, ens vam poder fer una foto amb els jugadors blaugranes!!!

Una vegada a les nostres butaques, se’ls hi va repartir als nostres nens unes banderetes per a animar, i així ho van fer durant tot el partit.

Ja al descans, vam tenir la sort que dos dels nostres jugadors podien sortir a fer un concurs davant de tot el Palau. Els afortunats van ser l’Hugo i la Júlia (que era el seu aniversari, aprofitem a felicitar-la!!! :) ) que van fer un gran paper i es van endur una gorra de regal.

Durant la segona part els nostres van seguir gaudint del partit i  passant-s’ho d’allò més bé. Com a espectacle del “Dia de la Mare”, entre el 3r i 4t període, les cheerleaders del Barça van fer un ball repartint flors a les mares que van assistir al partit, així que les mares dels nostres jugadors van endur-se un regal més a casa. Al final, els nostres van poder gaudir d’una victòria de l’equip blaugrana, encara que els estudiantils van plantar cara els 40 minuts.

A la sortida, vam aprofitar a donar els últims obsequis del Barça: un pin, un pòster gegant del primer equip i la foto que una hora abans ens havíem realitzat!!! Així vam tancar un gran matí de visita al Palau. Esperem tenir l’oportunitat de tornar un altre any!!!


Mar i Jordi (coordinadors)





Aquí us deixem també un breu text que ha fet el nostre jugador del Mini Masculí Víctor González que resumeix la sensació i lo bé que s’ho van passar els nostres jugadors! Moltes gràcies Víctor!!!

“Hoy hemos vivido la emoción del baloncesto profesional a escasos centímetros de distancia.

Hemos estado en el Palau, donde hemos visto entrenar a los 2 equipos, nos hemos hecho una foto con los jugadores del Barça y hemos disfrutado del partido en primera fila.

La verdad, estábamos nerviosos desde el principio, pisar la pista del Palau es como entrar en un templo del básquet. Ha sido una experiencia emocionante ver de cerca Tomic, Huertas, Doellman,… y al entrenador Xavi Pascual, chocar sus manos, recibir su ánimo a seguir y mejorar. Puff…, aún me tiembla un poco el pulso al escribir estas líneas.

Nos ha sorprendido su altura, son enormes, pero también su rapidez y su agilidad; y también su cercanía con nosotros.

Ya tengo la foto colgada en mi habitación, y espero ansioso poder repetirlo el próximo año.
Un día inolvidable…. y además ha ganado el Barça :) ”



Víctor González (jugador mini masculino)




Us deixem totes les fotos que ens vam fer!!! :)


































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada