Torneig Nadal 3x3 Bàsquet Pàlcam

dimarts, 28 d’abril del 2015

CAP DE SETMANA 25-26 D'ABRIL

JÚNIOR MASCULÍ: C.E.B. SANT JORDI 43-56 PÀLCAM

Necessitàvem una victòria per allargar la temporada almenys una setmana més, i l’equip va començar amb un fort 0-6 controlant atac i defensa. Es pronosticava després dels primers minuts un partit plàcid, però ni molt menys va ésser així. Quan aconseguíem una avantatge propera als 10 punts, ens estancàvem i cometíem errors no comuns en el nostre equip.

Tot i així es va penalitzar els errors del rival amb algunes sortides fortes al contraatac, moltes liderades pel Ferrer, molt actiu durant tot el partit. Tot i així, ens anàvem al descans amb 13 punts de avantatge.

Després del descans volíem deixar sentenciat el partit, però ni molt menys va servir el nostre inici intens, les imprecisions en atac eren colossals i perdíem masses passes. Tot i així en gran part del quart es va plantar cara en defensa i lluitàvem molt les pilotes per evitar que el rival s’apropés.

Començàvem el últim quart amb una renta de 9 punts, que ens hagués agradat que fos major. Fou en aquest quart on el Nil, pensatiu durant tot el partit, es va unir als Mestres Iñaki i Ferrer per consolidar aquest trio de beques tan mortífer que confeccionen per a sentenciar el partit en atacs fulgurants i ràpids.

Al final una nova victòria, ja són 22, assegurem fases, objectiu número 1 de la temporada complet.

Míguel (entrenador)

CADET FEMENÍ: A.E.S.E 63 – 53 PÀLCAM

Diumenge a primera hora del matí les nostres noies del cadet femení jugaven al complicat camp de l’A.E.S.E. El partit va començar molt igualat. Les contràries eren molt ràpides i sabien moure molt bé la pilota. Però, tot i que les nostres jugadores podien millorar alguns aspectes en defensa, van aconseguir mantenir-se molt a prop en el marcador en tot moment.

Ja en la segona part, la dinàmica del partit va ser molt semblant al de la primera part. Vam intentar reduir la poca distància que hi havia en el marcador vàries vegades, però les contràries de seguida tornaven a ampliar la diferència.

Finalment, les nostres noies no van poder sumar una victòria més, acabant el partit amb el resultat de 63 - 53. La pròxima jornada ens ve a visitar el Barça CBS – Grana.
De ben segur que les guerreres del cadet voldran la revenja contra el Barça CBS-Grana i lluitaran al màxim per aconseguir una de les darreres possibles victòries de la temporada! Ànims! :)

Mar (entrenadora)

MINI FEMENÍ: C.B. GRUP BARNA "2" 46 - 66 PÀLCAM

Aquest dissabte, el mini femení visitàvem la pista del Grup Barna, afrontant el partit amb 8 jugadores, degut a les baixes de l'Andrea i la Mire.

L'inici del partit va ser igualat, marcant el que hauria de ser una tendència en gran part del partit. Malgrat que el nostre equip estigués fent un millor joc, els parcials en els períodes no acabaven de marcar una clara diferència. Tot i això, i encara que perdèssim el període inicial (8-4), el joc de les nostres noies va demostrar que podíem plantar cara al rival, guanyant així els següents períodes (3-9, 4-9). Després de tancar el últim període de la primera meitat amb un empat a 2, marxàvem al descans amb una avantatge de 7 punts.

El inici de la segona meitat va estar marcat per una sortida més agressiva de les rivals, cosa que va provocar que ens guanyessin el parcial i poguessin retallar la diferència. Després d'aquest mal inici, les minis van demostrar que no els hi podrien prendre el partit, així doncs, una defensa molt intensa en el sisè període, que va provocar moltes situacions de contraatacs ràpids i cistelles fàcils, va fer que guanyéssim aquest període per una diferència de 12 punts (6-18). Els darrers períodes la situació es va mantenir equilibrada, així doncs no vam donar opció a que les rivals s'acostessin massa, i vam tancar el partit amb una bona victòria.

Destacar la bona feina en defensa en gran part del partit i un bon ritme d'atac, amb passades ràpides per aconseguir anotar a prop de cistella i així assegurar una bona puntuació en la gran majoria de períodes. Marxem del partit amb una bona sensació, que ha de marcar el poc que queda de temporada, per acabar-la de la millor manera possible. Així doncs, aprofito per tornar a felicitar a les nostres noies per la bona feina feta en aquest partit! A seguir així!!!

Marc Contijoch (entrenador)

PREMINI MASCULÍ: PÀLCAM 44 – 86 C.B. PRAT – AIGÜES DEL PRAT “A”

El darrer dissabte vam disputar un partit que a priori, hauria d’haver estat més igualat del que va reflectir el marcador.

Un inici molt intens amb major encert del rival, va finalitzar amb un 7-12 al marcador. Al segon període ens vam posar les piles, guanyat per 14-2 amb un gran joc. Un tercer període de joc decent però sense encert, va propiciar que els pratencs s’enduguessin el parcial i es col·loquessin un punt a dalt en el marcador global. A la represa, no vam tenir sort i no vam poder repetir el gran segon quart que van fer els nostres, permetent que es distanciessin per més de deu punts.

A la represa, com ens sol passar sempre que entrem en mala dinàmica,  encara ens enfonsem més i sembla que mai toquem fons. Sortint sense ganes, el rival lluitant totes les pilotes i tirant-se a terra, corrent més que nosaltres, pilotes que se’ns escapen de les mans o li donàvem al rival,... A més, les poques vegades que aconseguíem creuar a camp ofensiu, finalitzàvem molt precipitats i sense encert.

Com als darrers partits, una molt dolenta segona part va permetre que el partit acabés amb la diferència de 42 punts, de manera justa.

Jordi Fernández "Jofe" (entrenador)

MINI MASCULÍ: PÀLCAM 61 – 52 C.B. CASTELLAR

Aquest dissabte el mini masculí hem jugat a casa contra C.B. CASTELLAR, tercer a la classificació. Sabíem que seria un partit dur ja que només va dues posicions per sota nostre. Iniciàvem el partit molt intensos i amb una bona dinàmica deixant el marcador 15-3. Semblava que això ens havia de motivar per seguir amb el mateix ritme, però al segon quart l’equip contrari s’ha posat al nostre nivell i nosaltres hem baixat el ritme fent constants faltes en defensa, que han permès a l’equip contrari igualar el marcador.

Hem arribat al 5è quart 29-29 i al 6è 34-34. El partit estava molt igualat. Al 7è i 8è quart hem millorat el nostre joc, tenint més PACIÈNCIA en atac, i sobretot reduint les faltes en defensa. Això ens ha permès emportar-nos la victòria 61-52. Tot i la victòria, hem de dir que no ha estat el nostre millor partit. Hem de sortir més concentrats al camp i al 100%. I recordem que al partit es reflecteixen els entrenaments de la setmana.
1,2,3 THE WINNERS!!! J

Maria i Anna (entrenadores)

PREMINI FEMENÍ: PÀLCAM 50 – 48 ESCOLA VORAMAR

Ens tocava jugar a casa contra l’equip cuer de la classificació, que tot i anar últim i no haver guanyat cap partit, ja ens va complicar les coses en el partit d’anada.

Portàvem un bon ritme d’entrenaments i partits i volíem seguir amb la mateixa dinàmica.
Com sempre ens va costar entrar en el partit i ens va perjudicar en el primer període que va acabar amb 4 punts de diferència a favor de VORAMAR (8-12).

Un segon període sense la número 4 de VORAMAR va ser aprofitat per les nostres preminis per fer un bon parcial i remuntar el marcador (8-2).

El tercer període, tot i seguir amb un bon joc, no vam poder parar a la número 4 de VORAMAR que al finalitzar el partit acabaria amb 38 punts dels 48 del seu equip. El parcial va ser de 5-14 a favor de VORAMAR i ens obligava a tornar a remuntar.

El gran encert en el tir de l’Alba i un triple màgic de l’Ainhoa van ajudar-nos a remuntar en el quart període i el parcial va acabar sent de 11-0.

En el cinquè període  M. Andrés, la número 4 de VORAMAR,  va tornar a fer de les seves anotant tots els punts del seu equip, però es va trobar amb la Clàudia que es va posar l’equip a les espatlles i amb el seu gran encert en atac va ajudar a què la diferencia en el penúltim període no fos tan grossa (10-13).

Iniciàvem l’últim període amb 1 punt a favor. Vam poder baixar l’anotació de la número 4 de VORAMAR gràcies a la bona defensa de la Nerea però tot i així nosaltres no aconseguíem anotar. A més, després d’un temps mort i amb la possessió de la pilota de banda, Nerea es va anotar dos punts a la seva cistella i donava avantatge de 4 punts a VORAMAR. Va ser a partir d’aquesta autocistella que l’equip va donar l´últim alè per acabar de remuntar el partit amb cistelles clares i molt bon joc. El període va acabar 8-7 i el resultat final va ser de 50-48.

Tot i els nervis finals va acabar imposant-se el treball en equip contra les individualitats de VORAMAR.

Aleix Brusel (entrenador)

SOTS-25 MASCULÍ: PÀLCAM 46 – 42 S.E. SANT MEDIR

El passat diumenge vam jugar a l’Olímpic contra el Sant Medir. La primera part del partit vam començar molt poc encertats de cara a cistella, però estàvem molt durs en defensa, així que ja es preveia que sería un partit de pocs punts.

El partit va estar molt igualat, però al final del segon quart el rival es va posar dos punts per davant nostre.

Durant el tercer període el ritme de partit va seguir amb la mateixa dinàmica de joc, però vàries accions individuals nostres acabades en cistelles, ens van fer arribar al últim període un punt a dalt.

L’últim quart de partit vam sortir molt convençuts de guanyar el partit i ens vam distanciar de sis punts al marcador gràcies amb una sèrie de bones defenses i atacs llargs. El Sant Medir ja no va poder tornar a ficar-se en el partit i vam guanyar 46 a 42.