Cròniques dels partits

Equips

Sortida al Palau Blaugrana

Torneig 12 HORES BÀSQUET PÀLCAM

Torneig Nadal 3x3 Bàsquet Pàlcam

dimecres, 2 de març del 2016

Cap de setmana 27-28 de febrer



PREMINI FEMENÍ: C.B. LA MERCÈ 25 – 46 PÀLCAM

Aquest dissabte jugàvem a Martorell a casa del C.B. La Mercè. Veníem d’una derrota per la mínima contra el C.B. Montpedrós, així que anavem amb ganes de tornar a sumar una nova victòria.

El partit no va començar gaire bé per part de les nostres noies. El descencert de cara a cistella, els petits errors defensius i la dificultat de defensar les situacions d’1x1 va fer que costés molt arrancar el partit durant els primers períodes. A més a més, la falta de treball en el rebot en front d’un equip físicament gran feia que es concedissin més oportunitats en atac per l’equip contrari en alguns moments del partit.

A mesura que avançava el partit però, el Pàlcam va anar millorant la col·locació defensiva i es va anar entonant en atac, fet que va permetre sumar i ampliar la distància en el marcador. Tot i això, les peques no aconseguien plasmar a pista tot el que saben fer i que ja havien demostrat en altres partits.  

Finalment, el partit va acabar amb el resultat de 25-46, aconseguint una victòria molt treballada de les nostres noies!

Ànims peques! Hem de seguir treballant durant els entrenaments per poder millorar i aplicar tot el que aprenem als partits! 

Com sempre, la setmana que ve més i millor!


Mar i Laura (entrenadores)   







MINI MASCULÍ: C.B. POBLE SEC 79 – 31 PÀLCAM
Aquest cap de setmana ens tocava visitar un dels camps més díficils de la lliga, donat que ja l'havíem visitat a la primera fase i sabíem que era un camp gran, on els nostres jugadors es cansen molt ràpid.
Vam començar el partit una mica adormits i això va provocar que el rival marxés en el marcador ja desdel primer quart, pero no vam abaixar els braços i vam sortir a competir. Durant el transcurs del partit se’ns van lesionar dos jugadors, cosa que va fer que tinguéssim que jugar els 4 últims períodes amb 6 jugadors només. Com que el camp era bastant gran, vam acabar derrotats físicament, peró vam donar la cara tot el que restava del partit.
Tot i perdre d'una quantitat de punts bastant considerable, vam marxar contents per l’esforç realitzat i les ganes de competir que vam tenir tot el partit, tot i que sabem que encara tenim moltíssimes coses a millorar. En el següent partit contra poble sec a casa, estic convençut de que podem fer un molt bon paper, i inclús donar la campanada i guanyar. A seguir treballant, no queda una altre!

1-2-3 PÀLCAM!!

Ferran Marcet (entrenador)







SOTS25 MASCULÍ: PÀLCAM 85 – 74 C.B. LA SALLE HORTA

Aquest dissabte rebiem a casa a un rival directe, la Salle Horta. Tot i que a l’anada el partit no havia estat complicat, no podíem anar relaxats.

Els de casa vam sortir a pista molt concentrats i sabent en cada moment el que havíem de fer. Els tres primers quarts del partit vam poder veure i gaudir d’un bon bàsquet, tant en defensa com en atac. En defensa vam treure molt profit de la pressió, vam saber defensar millor 1c1 i ajustar millor el costat débil. No obstant ens va seguir fallant el bloqueig del rebot, permetent segones opcions al rival.

Durant aquest tres primers períodes vam arribar a guanyar amb una diferencia de més de 20 punts, però a l’últim quart vam afluixar en defensa i vam seleccionar pitjor els tirs ofensius, per la qual cosa els rivals es van anar apropant en el marcador fins a arribar a tenir una diferencia inferior als 10 punts.

Felicitar els jugadors per el bon inici de partit i saber aixecar el cap després de la derrota del cap de setmana anterior.

Com sempre, a seguir treballant!


Marta Montori (entrenadora)





MINI FEMENÍ: C.B. LA ROCA 64 - 48 PÀLCAM

Aquest darrer dissabte plujós teníem desplaçament a La Roca del Vallès per enfrontar-nos al C.B. La Roca. Tant l’Aleix com jo volíem un canvi de “chip”, ja que no havíem jugat massa bé en les últimes setmanes.

El partit va començar força bé per part nostre. Molt bones defenses sumades a una molt bona actitud ens permetia robar moltes pilotes i anotar cistelles fàcils. Però el 4t quart, no va ser bo i vam perdre tot l’avantatge que havíem aconseguit en els primers tres quarts. Començàvem la segona part i ens distanciàvem un altre cop però el 6é i 7é quart (sobretot el 6é) van ser favorables a les rivals i això va fer tornar a igualar el partit. El joc continuava sent bo però en aquest cas la pilota ja no entrava i erràvem situacions fàcils sota cistella. Iniciàvem l’últim període perdent de 6, inclús ens vam situar a 4 punts. El cansament final van fer que la diferencia s’eixamplés en el resultat. El marcador final no reflexa la igualtat del partit.

Estem molt orgullosos de la feina realitzada avui. Havíem de fer un canvi de dinàmica i amb el partit d’avui s’ha vist una molt bona actitud de tothom. A més, opino que el partit no l’ha guanyat el C.B La Roca, si no que l’hem perdut nosaltres, a que hem dominat molts trams del partit. D’aquesta manera hem demostrat que si volem podem competir amb qualsevol equip i que sempre hem d’anar amb ganes i amb actitud.

Força Pàlcam!


Agus (entrenador)





PREINFANTIL MASCULÍ: C.E. MONTSENY "CET-10" 65 - 29 PÀLCAM

Partit desastrós el de l'últim dissabte al camp del "CET-10". Sabíem que visitàvem una pista molt difícil i que ens trobaríem un gran rival al davant, que només havia perdut un partit en aquesta lliga, contra l'únic invicte, el Thau. Però tot i realitzar un bon inici de partit, ben aviat es va poder veure que el matx tindria un dominador clar, que aniria augmentant la diferència en el marcador amb cada període.

Sense gaire cosa a comentar respecte al partit, que va estar igualat únicament en els dos primers períodes, cal remarcar que, malgrat jugàvem contra un rival molt ben organitzat en atac i molt agressiu amb defenses, jugant sempre al límit amb moltes mans i aconseguint robar moltes pilotes, la clau del partit va estar, de nou, en el nostre ritme en atac. Un ritme totalment boig, sense intentar anotar a partir de moure la pilota o de trobar bones opcions de tir. Intentàvem jugada rere jugada anar cap a cistella sense aixecar el cap i reconèixer quines eren les bones opcions. D'aquesta manera, contra un molt bon equip com el d'aquesta setmana, cada error nostre en atac era convertit en una cistella fàcil en contra. Els 29 punts anotats reflecteixen bé com va ser el nostre encert en atac, ja que tot i fallar alguna cistella fàcil, la majoria d'atacs eren errats no per els tirs, sinó per les situacions en que generàvem aquests tirs. Així doncs, únicament vam poder anotar 29 punts en els 40 minuts de joc.

Cal treballar de valent en cada entrenament per anar millorant en el joc col·lectiu, feina molt difícil que requereix d'una concentració total per part de tots. Així doncs, tocar entrenar al màxim per guanyar el proper partit, l'últim de la primera volta d'aquesta segona fase. Som-hi!


Santi i Pau (entrenadors)





JÚNIOR FEMENÍ: PÀLCAM 77 – 50 VORAMAR

Bon partit el disputat el cap de setmana passat per les nostres noies, retrobant-nos amb una necessitada (i merescuda) victòria.

Afrontàvem el partit (a casa per fi!) amb dues baixes importants per grip, la de la Irene i l’Alexandra, però amb ganes de refer la situació després de tres derrotes fora de casa. Tambè sabíem que potser seria impossible jugar a causa de la pluja. Per sort, a l'haver el partit abans del sots21, les noies es pensaven que es lliurarien d'assecar la pista, com sempre els hi havia tocat fer... Malauradament, la llei de Murphy es va acomplir i els hi va tocar tornar a fer el que ja tantes vegades han viscut...




El partit va començar de manera excel·lent, amb un parcial 12-2 als primers cinc minuts. El temps mort de les visitants però, ens va tallar el bon ritme i les va tornar a posar al partit finalitzant el primer quart amb empat a 16.

Al segon quart, vam intentar pressionar més a tota pista i fer més contraatacs, cosa que va fer obrir una petita escletxa al marcador, que no fou més ample degut a la nostra debilitat en el rebot defensiu...

La segona part va començar amb ambdós equips col·locats defensivament en zona 1-3-1, la qual cosa va parar el ritme ofensiu d’ambdós equips al començament. Malgrat aquest canvi defensiu, va ser qüestió de temps trobar forats defensius i tenir sort de cara a cistella (gaudiem de bones situacions de tir, però poques entraven) per a seguir marxant al marcador fins arribar al 77-50 final.

Bon treball de l’equip malgrat ser vuit jugadores només, i ben suplides les baixes de la Irene i l’Alexandra. Bon ritme de partit, bona intensitat i bona selecció de tirs, però encara cal millorar el rebot defensiu i va faltar duresa defensiva...  Esperem millorar els defectes i consolidar les millores el pròxim partit a Alella, un altra partit fora de casa que pot ser perillós...

A seguir creient!



Jordi Fernández “Jofe” (entrenador)




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada