Torneig Nadal 3x3 Bàsquet Pàlcam

dimecres, 24 de febrer del 2016

Cap de setmana de 20-21 de febrer

PREINFANTIL MASCULÍ: PÀLCAM 62 – 58 C.B. COLL

El preinfantil masculí rebia a domicili al C.B. Coll  aquest passat dissabte . Buscàvem continuar amb les bones sensacions que vam tenir l’anterior cap de setmana i aconseguir una nova victòria.

El partit va començar a un ritme baix, dominàvem el marcador però les sensacions eren dolentes, una baixa intensitat defensiva i molts errors fàcils de cara a cistella no ens permetien escapar-nos del rival i vam arribar 19 -  15 al final del segon quart.  El partit continuava igual, intercanvi  de cistelles sense cap mena de criteri defensiu feia que arribéssim al descans amb un marge de 2 punts a favor amb el marcador 32 – 30.

La mitja part va provocar un canvi en la mentalitat dels jugadors, la intensitat defensiva havia augmentat, aconseguint així recuperar pilotes, finalitzant contraatacs i cistelles fàcils, aconseguint acabar el 6è quart amb una renta de 8 punts a favor 44 – 36. Els últims dos quarts van ser un intercanvi de cistelles entre els dos equips, del qual vam sortir beneficiats nosaltres aconseguint una nova victòria per 4 punts amb un tanteig final de 62 – 58.

Felicitar als jugadors per la victòria aconseguida, però cal seguir treballant molt perquè la intensitat mostrada en alguns moments del partit sigui una constant en tots els partits que disputem en el que queda de temporada.

A seguir treballant!!!

Pau i Santi ( entrenadors)

MINI FEMENÍ: PÀLCAM 31 – 81 A.E. BOET MATARÓ "1"

Aquest cap de setmana ens enfrontàvem a un dels equips més forts del nostre grup. El partit el vam jugar dissabte, horari poc habitual per a nosaltres, ja que a casa juguem divendres per la tarda, però això no havia de servir d’excusa.

Els primers quarts no vam sortir com exigia el nivell del partit i el rival va aprofitar-ho per ja distanciar-se del marcador amb facilitat. No va ser fins al 4t quart on vam treure el nostre caràcter i vam aconseguir guanyar-lo per quatre punts. A partir d’allà vam jugar millor però el rival s’anava escapant cada cop més. És cert que l’equip rival tenia una clara superioritat física amb un parell de jugadores força altes però això ens ha de servir per sortir amb més ganes de guanyar. Ens han agafat molts rebots i la pilota no ens vindrà a nosaltres... qui agafa el rebot es qui té més ganes per agafar-lo!!!

Hem tingut també alguns problemes a l’hora de treure després de cistella sobretot que ha fet que regalem bastants punts. Tots aquests problemes intentarem solucionar-los aquesta pròxima setmana per poder competir el següent partit.

Força Pàlcam!

Agus (entrenador)

JÚNIOR FEMENÍ: ROGER’S C.B. VILASSAR DE DALT 46 – 44 PÀLCAM

Bon partit disputat per les nostres noies a Vilassar després de quinze dies sense jugar, que malauradament ha acabat amb derrota per la mínima.

Amb la baixa d’última hora de la Laura García per grip, i sense la Mercè, l’Alexandra i l’Anna Ponce (per motius turístics, no patiu que estan molt sanes!) durant tota la setmana d’entrenaments, ens presentàvem al camp del colíder (a més, invicte) amb ganes de donar un cop sobre la taula. Després d’una mala sortida al primer període (8-2),  una gran defensa individual durant els darrers set minuts deixava el marcador al nostre favor (13-15). El segon període el vam poder seguir controlant des de la defensa, encara que la poca eficàcia en el rebot defensiu, feia que les del maresme seguissin enganxades al marcador. Tot el període per davant, però sense superar els cinc punts d’avantatge. La mala notícia era que començàvem a tenir algunes jugadores carregades de faltes. Marxàvem al descans  21-22 al nostre favor.

Una altra mala sortida al tercer quart va fer que les locals capgiressin el marcador, mantenint una avantatge de cinc o tres punts durant tot el període. Algunes cistelles fàcils per part d’elles i punts sumats des del tir lliure, feien que les de Vilassar controlessin el partit. El nostre atac estava bloquejat i sense idees, poc incisiu. Arribàvem als 30 minuts de partit amb 35-30 al marcador.

Al darrer quart, les nostres noies es van col·locar a defensar en zona, ja que en individual ens superaven des de l’exterior i forçaven faltes de tir, aconseguint les rivals un bon percentatge de tirs lliures. La zona va sorgir efecte en l’aspecte defensiu, i en atac tornàvem a buscar penetracions, jugar més agressivament i aconseguint treure faltes a les locals, anotant posteriorment els tirs lliures. Després d’arribar a perdre per set punts a començaments del darrer quart, vam aconseguir empatar el partit quan arribàvem a l’últim minut de partit. Malauradament, l’empat va durar poc, ja que una penetració de les locals els va tornar l’avantatge al marcador. Les darreres jugades del partit, amb dos tirs errats per part nostre i un atac fallat del rival, va fer que el marcador no es tornés a moure i acabés amb el 46-44 final.

Felicitats a les noies pel partidàs que han fet i a millorar els errors que ens fan perdre els partits pels petits detalls! A creure en nosaltres mateixes i seguir treballant!

Jordi Fernández “Jofe” (entrenador)

PREMINI FEMENÍ: PÀLCAM 40 – 43 C.B. MONTPEDRÓS

Gran partit el viscut aquest dissabte al “Palcamtinaikos”!

Aquest dissabte les peques del Pàlcam jugaven un partit complicat contra el C.B Montpedrós, el líder de la lliga. Després d’unes setmanes, l’equip podia comptar amb les 10 components de l’equip, fet molt positiu per poder afrontar el partit, però havíem d’estar totes molt concentrades per a fer una bona feina i poder endur-nos la victòria contra un equip que, a priori, no ens ho posaria gens fàcil.

No va començar malament el partit per les nostres noies. Un primer període amb el resultat de 10-0 ens deixava molt bones sensacions. Aquesta avantatge la vam poder mantenir i, fins i tot, ampliar en alguns moments durant els primers 4 períodes, però poc a poc les visitants van anar reduint la distància en el marcador. El bon domini i la rapidesa a l’hora de baixar la pilota per part del C.B. Montpedrós feia que ens costés arribar a defensar. A més a més, el cansament que s’anava acumulant, així com la manca de concentració en alguns moments, va fer que s’arribés al partit amb un marcador molt ajustat. Finalment, un bon final de partit de les visitants va fer que es poguessin endur la victòria amb l’ajustadíssim resultat de 40-43.

Tot i la derrota felicitar a les noies per la lluita i feina que fan i per aquesta magnífica segona lliga! I com sempre als pares, que ens animen en tot moment!!

La setmana que ve, més i millor!

Mar i Laura (entrenadores)

SOTS25 MASCULÍ: CLUB BÀSQUET COLL 79 – 49 PÀLCAM

Aquest diumenge, a les 19.30h, visitàvem al líder. Degut a varis factors ens presentàvem a la seva pista amb només 7 jugadors i el Bengado que va poder arribar començat el segon quart.

Les condicions no van ésser les més propicies per afrontar aquest matx i, tal i com es podia preveure, vam sortir a pista sense cap tipus d’esperances ni actitud per plantar cara als capdavanters de la lliga; com ho havíem fet a l’anada. Els locals de seguida van agafar avantatge i la van anar augmentant al llarg de tot l’enfrontament.

Partit per oblidar i per recordar que siguin quines siguin les condicions SEMPRE s’ha de sortir a pista a competir.

A seguir treballant nois, que encara queda molt camí per fer!

Marta Montori (entrenadora)

MINI MASCULÍ: JOVENTUT LES CORTS “B” 36- 48 PÀLCAM

Dissabte passat vam disputar el cinquè partit de la fase regular a casa d’un dels primers classificats de la lliga, el Joventut Les Corts.

Vam començar el partit, com se sol dir, una mica adormits, potser degut a l’hora del partit. Al 3r període anàvem perdent de 9 punts, però gràcies a parcials com els del 4t (4-12) i 8è quart (6-13) vam aconseguir capgirar el marcador i endur-nos una victòria molt merescuda pels nostres nois que es van  deixar la pell amb una gran defensa a la segona part del partit.

Des d’aquí felicitar als nois pel gran partit que van fer i que plasmem les ganes i l’esforç que van dedicar-hi contra el següent rival, el Poble Sec, un vell conegut de la fase anterior i un rival al que li tenim moltes ganes!

Ferran i Conti (entrenadors)

PREMINI MASCULÍ: BÀSQUET ATENEU MONTSERRAT 32 – 20 PÀLCAM

El dissabte dia 20 vam disputar el partit al camp del Bàsquet Ateneu Montserrat, un camp difícil, però anàvem amb moltes ganes de seguir treballat i gaudir del partit.

El partit va començar amb molta intensitat per part dels dos equips i vam acabar amb un resultat de 17-15 a la mitja part, que reflectia la igualtat entre ambdós equips. A la represa, tot i estar concentrats en el partit i lluitar de valent els darrers quarts com vam fer en els primers, malauradament no vam poder aconseguir seguir el ritme dels locals, que es van endur la victòria finalment.

A seguir treballant dur la pròxima setmana per poder tornar a aconseguir una victòria, però sobretot, un bon joc del que puguem gaudir tots!

Dani i Júlia (entrenadors)

SOTS21 MASCULÍ: EUROPA INTERNATIONAL SCHOOL 71 - 53 PÀLCAM

Segona derrota de la temporada, en un partit que des del primer minut semblàvem vençuts. Parcial de 9 a 0 només començar, desencert constant en atac, precipitacions i pèrdues no forçades. Durant 20 minuts vam tenir aquesta dinàmica. Conseqüentment, anàvem 21 punts a sota al descans.

Afortunadament la segona part va ser totalment diferent, vam lluitat i posar intensitat, però la dinàmica de pèrdues no forçades seguia, i tot i posar-nos a 12 punts del rival, aquest, encertat des de la línea de 3, contestava els tímids parcials que fèiem.

L'únic positiu que podem treure és la reacció amb orgull a la segona part per creure'ns que podíem remuntar. Tot i així no mereixíem guanyar en cap moment aquest partit.

Dissabte més, i esperem que millor, partit molt important per assolir els objectius de l'equip, contra l'únic equip que ens va guanyar a la primera volta. Us hi esperem dissabte a les 9’30!!!