Cròniques dels partits

Equips

Sortida al Palau Blaugrana

Torneig 12 HORES BÀSQUET PÀLCAM

Torneig Nadal 3x3 Bàsquet Pàlcam

dijous, 4 de febrer del 2016

Cap de setmana 30-31 de gener



PREMINI FEMENÍ: PÀLCAM 63 – 41 C.B. NOU ESPLUGUES

Gran partit i ambientàs al Dinamis amb el nostre premini femení!

Aquest dissabte les nostres peques tornaven a jugar a casa contra el CB Nou Esplugues, un equip que havia guanyat els dos primers partits de la segona lliga. A diferència de la resta d’equips que ens havíem anat trobant des del començament de la temporada, l’equip visitant era un equip físicament gran i, per tant, sabíem que havíem de defensar molt fort i lluitar totes pel rebot.

El partit va començar bé pel nostre equip, atacant bé i no deixant fer cistelles fàcils a l’equip rival. Però va ser en el tercer període quan el nostre premini va demostrar les ganes que tenia de guanyar el partit. Amb un període fantàstic en atac i una excel·lent defensa tant individual com col·lectivament, l’equip va fer un parcial de 16-0, aconseguint així marxar en el marcador. Tot i el gran quart, sabíem que encara quedava molt partit per endavant i que era necessari no perdre la concentració en cap moment.

Els següents períodes van estar molt ajustats entre els dos equips fins que, finalment, un setè periode magnífic, amb l’equip molt actiu tant en atac com en defensa, va acabar amb un parcial 11-0, fet que ens va permetre posar més distància en el marcador. Finalment, el partit va acabar amb el resultat de +22 pel Pàlcam.

Felicitar a les peques, que han demostrat una vegada més el gran equip que són i les ganes que hi posen en tot el que fan. Mica en mica, l’equip va millorant i mostrant a pista tot allò que van aprenent durant els entrenaments.

Com sempre, la setmana que ve més i millor J


Mar i Laura (entrenadores)







SOTS-21 MASCULÍ: BÀSQUET ATENEU MONTSERRAT 76 – 47 PÀLCAM

Aquest diumenge ens tocava matinar i anar a jugar a la pista de l’Espanya industrial; el BAM.

En principi havia d'ésser un partit igualat, ja que ambdós anàvem empatats a la lliga (7-7), però des de l'inici els locals van aprofitar totes les nostres errades i es van posar per davant del marcador, sense massa complicacions. 

El segon quart els de sants ens van fer un parcial de 22-8, que ens va ser impossible de remuntar en tot el partit. La seva pressió ens va fer perdre moltes pilotes i possibilitats d'atac, ja que un cop superada jugàvem amb presses i sense ordre. 

Els locals van ser superiors a nosaltres en tot moment i així ho demostra el resultat final.

Com sempre dic, a seguir treballant, que és el que ens fa falta!! 


Marta Montori (entrenadora)





PREINFANTIL MASCULÍ: PÀLCAM 52 - 61 C.E. THAU

Aquest dissabte el preinfantil tornàvem a casa per a jugar contra el THAU. Després de dues derrotes en els dos primers partits, volíem guanyar aquest tercer partit, i per fer-ho necessitàvem deixar enrere el nefast partit contra el Barna, així com els nervis acumulats després de les dues derrotes. Però aquest no seria el cap de setmana idoni, ja que ens trobàvem amb el millor rival del que portem de lliga, que evidentment ens plantejaria un partit d'enorme dificultat.

Tot i que el partit va començar be, amb la intensitat adient en defensa i amb un punt de calma en atac que no es va veure en cap moment contra el Barna. Així, tancàvem el primer període dominant per 10-6. En el segon, el rival es refeia i es posava per davant en el marcador (14-16). Nosaltres mantenien un millor ritme en atac, amb millors passes i més participació, tot i que hi havia moments que tornàvem a perdre pilotes clares degut a passes errats sense cap oposició. Tot i això el partit seguia igualat i fins i tot marxàvem al descans per davant en el marcador de nou (29 - 25).

En la segona meitat seguíem fent les coses bé, i així tancàvem el cinquè període amb la màxima avantatge del partit (34 - 29). Però com ja hem dit, el rival no era gens fàcil, i en el sisè període es refien per tornar a igualar el marcador (42 - 42). I va ser en el setè període que va acabar de demostrar el bon equip que era, on ens va anul·lar completament. Amb un gran encert en el tir, aconseguir marxar en el marcador mentre nosaltres ens posàvem nerviosos i ens entraven les urgències per tornar a igualar el marcador. Amb aquesta urgència tornàvem a precipitar-nos i això beneficiava al rival, que aconseguia tancar el setè període amb una diferència de 13 punts (44 - 57). Tot i l'esforç de l'últim període, la victòria ja s'havia escapat i només servia per a reduir la diferència final a 9 punts.

El problema de les derrotes acumulades no està en la d'aquest cap de setmana, ja que es va demostrar que jugàvem contra un rival molt fort, sinó per les dues derrotes anteriors en partits que podríem haver guanyat si haguéssim jugat com ho vam fer en aquest. Per tant cal seguir treballant en la línia que vam seguir contra el THAU i només així arribaran les victòries!


Santi i Pau (entrenadors)




MINI FEMENÍ: F.C. MARTINENC 59 - 24 PÀLCAM

Aquest darrer cap de setmana ens vam enfrontar amb el F.C. Martinenc. Un equip que havia aconseguit bons resultats en els primers partits d’aquesta segona fase però que ja el coneixíem, ja que havíem jugat contra elles en la fase prèvia.

El partit no va començar gaire bé. Vam sortir una mica dormides fallant cistelles fàcils. A més, l’equip rival no perdonava els nostres errors i ja se’n van anar del marcador. A partir d’aquí va ser molt difícil reduir distàncies. No vam jugar com sabem i això ho vam pagar car. Apresos els errors que vam cometre en aquest últim partit, ara queda treballar fort en els entrenaments per corregir-los i anar a per totes a per el següent partit.

Malauradament, aquest va ser l’últim partit de la nostra estimada Jaqueline, ja que ha de tornar al Brasil. Al final del partit li vam fer el nostre homenatge que es mereix entregant-li regals amb records que faran que sempre se’n recordi d’aquest gran equip. ¡Gracias por todo Jaqueline! Sigue siendo tan feliz como eres ahora. Ha sido un placer para Aleix y para mí tenerte como jugadora. ¡Mucha suerte por Brasil, aquí te vamos a echar mucho de menos!

Força Pàlcam!


Agus (entrenador)





JÚNIOR FEMENÍ: VIVE EL MASNOU BASQUETBOL 51 – 42 PÀLCAM

Bon partit de bàsquet disputat el passat dissabte al pavelló d’El Masnou entre els dos conjunts. Partit amb moments d’iniciatives per part dels dos equips que es van acabar endunt els locals.

L’inici va ser per a nostres, amb un parcial de 0-9 a favor. Una bona defensa i un atac amb paciència, ens feia agafar la primera renta del partit. Cal dir, que l’encert en el tir fou excel·lent, tambè donat pel nostre bon joc organitzat i saben trobar els forats en defensa. Però, com les rivals eren un bon equip, els últims minuts el partit es va anivellar tancant el primer període amb 6-15 al lluminós.

El segon període va estar igualat, guanyat minimament pels locals amb un parcial de 11-10 (17-25 al descans). El nostre joc organitzat, ara era un joc lent amb molt de bot i penetracions forçades davant una defensa ben col·locada. Les locals, seguien sense jugar a gran nivell, però amb un millor encert cara a cistella.

A la repressa del descans, va arribar el parcial que va decantar el partit, un 17-4 en contra que desprès va ser molt difícil de remuntar. Seguíem jugant malament en atac i els canvis en les jugadores no es reflectien en cap canvi de joc. Aquest bloqueig en atac es va apoderar dels nostres nervis, fent que les rivals empatessin el partit. A l’igual que els canvis de jugadores, el temps mort no va servir de res. El partit va seguir la mateixa dinàmica. El pas a defensa zonal, amb un triple d’El Masnou, feia presagiar que res podia canviar el ritme del partit. Les locals marxaven en el marcador arribant als deu de diferència, però aconseguíem rebaixar la diferpencia abans d’arribar a l’inici de l’últim període(34-29).

El nostre inici no va ser gens bo, permetent a les d’El Masnou superar els deu punts de diferència i aconseguint la màxima avantatge del partit. Però, les nostres no es van rendir i vam lluitar fins el final. Jugant amb les “baixetes” i cinc obertes, vam aconseguir generar joc a partir de pentracions contra la seva pivot i aconseguir punts, o bé carregar de faltes. També vam poder pressionar més eficaçment a tota pista robant pilotes i sortint al contraatac. Vam acostar-nos al marcador rebaixant els cinc punts de diferència, però als últims minuts del partit, la nostra falta d’encert en cistelles fàcils (i tirs lliures…), sumat a la necessitat de fer les faltes per endur-les a la línia de tirs lliures (elles els van anotar), la diferència es va tornar a eixamplar fins arribar al 51-42 final.

Bon i competit partit de bàsquet contra un gran equip, amb errors per part nostre que ens fan veure el que ens falta per acabar guanyant contra els bons equips. Cal seguir treballant en els petits detalls!



Jordi Fernández “Jofe” (entrenador)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada