Cròniques dels partits

Equips

Sortida al Palau Blaugrana

Torneig 12 HORES BÀSQUET PÀLCAM

Torneig Nadal 3x3 Bàsquet Pàlcam

dimecres, 27 de gener del 2016

Cap de setmana 23-24 de gener



PREMINI FEMENÍ: PÀLCAM 27 – 32 SESE

Partidàs que vam viure del nostre premini femení!

Aquest dissabte jugàvem a casa contra un conegut de la primera fase, el SESE. Teníem moltes ganes de guanyar el partit, ja que a l’últim s’ens va escapar la victòria per molt poc.

El partit va estar molt ajustat durant els primers períodes, amb poques cistelles per part dels dos equips. Però l’equip va baixar el nivell de concentració en un parell d’ocasions, fet que va aprofitar l’equip contrari per poder marxar en el marcador.

Tot i això, l’equip no va baixar els braços i va continuar treballant. Amb un setè quart impressionant, les nostres peques van posar-se les piles, aconseguint un parcial de 14-3 i posant-se per sobre en el marcador.
Ja en l’últim quart, l’equip va aconseguir mantenir-se dos punts per sobre en el marcador, però una cistella en l’últim segon de les visitants ens va portar a la pròrroga. Finalment, el nostre premini no es va poder endur la victòria per molt poc, acabant el partit amb el resultat de 27-32.

Tot i la derrota, felicitar a les nostres peques per ser unes lluitadores, per les ganes que hi posen en tot el que fan i per seguir treballant fins al final! Ànims!!

I no podem marxar sense donar les gràcies de nou a la gran afició que tenim al Pàlcam! Pares, entrenadors i jugadors!! GRANDÍSSIM AMBIENT el que vam tenir al pavelló per veure el premini!

Com sempre, la setmana que ve més i millor!


Mar i Laura (entrenadores)







PREINFANTIL MASCULÍ: C.B. GRUP BARNA "2" 52 - 48 PÀLCAM

El passat dissabte el preinfantil masculí vam visitar la difícil pista del Barna. Després d'un primer partit amb una derrota ajustada, arribàvem al partit amb moltes ganes de plantar cara i endur-nos una victòria de pista rival.

El partit va començar bé, bona intensitat en defensa i cistelles fàcils que aconseguíem anotar per tancar el primer període 2-6 a dalt en el marcador. En el segon, però, els del clot es van activar i es va igualar el partit, augmentant el ritme i col·locant-se al final del segon període un punt a dalt en el marcador. A partir d'aquest moment, el partit va prendre una dinàmica com el de la primera jornada. El Barna anava marxant en el marcador de 4-6 punts, però nosaltres aconseguíem tornar la igualtat amb una bona defensa. Així, arribàvem a la mitja part només un punt a sota en el marcador (26-25).

En la represa tot seguia amb la mateixa dinàmica, negativa en nosaltres, ja que malgrat realitzar una bona defensa (la nota positiva del partit), la precipitació, el nerviosisme i les errades constants un cop teníem la possessió deixava en nul tot el bon treball defensiu realitzat prèviament. Molts passes errats, moltes pilotes perdudes per botar en excés, molts tirs precipitats, feien que el Barna seguis dominant en el marcador i nosaltres només poguéssim apropar-nos a intervals.
Així doncs, tot i arribar a l'últim període amb totes les opcions per guanyar el partit (fins i tot guanyant en algun moment del mateix) les decisions encertades del Barna en els instants finals, així com els tirs lliures anotats, van acabar decantant la victòria pel rival.

Mal començament d'aquesta segona lliga del qual hem d'aprendre i treure'n lliçons per a millorar. Seguirem treballant per anar sumant tots i realitzar una bona segona fase!


Santi i Pau (entrenadors)




MINI MASCULÍ:  PÀLCAM 43 – 50 BÀSQUET CEISSA

Aquest últim cap de setmana el mini va rebre a casa al Ceissa, després d'una setmana diferent, ja que quaasi la meitat de la plantilla no va poder entrenar degut a la setmana blanca de l’escola. Volíem fer un partit seriós, jugant aplicant els conceptes nous que estem aprenent, però les coses no van sortir com esperàvem. Va ser un partit bastant igualat durant tots els períodes, però al penúltim quart el contrari va marxar en el marcador per sis punts, i ja no vam poder remuntar. Una llàstima ja que era un equip al qual podríem haver guanyat però no va poder ser.

Seguirem treballant per poder endur-nos els partits semblants a aquest!!!

1-2-3 PÀLCAM!!


Ferran Marcet (entrenador)




MINI FEMENÍ: PÀLCAM 50 – 61 C.B. PEDAGOGIUM

El passat divendres 22 vam jugar a casa contra el PEDAGOGIUM. Era el tercer cop que ens enfrontàvem aquests dos equips aquesta temporada i el balanç fins llavors era d’una victoria per cada equip. Posar a prova tot el treballat durant aquestes últimes setmanes amb un equip de més nivell era el nostre objectiu.

Durant els 4 primers períodes el marcador era en tot moment molt parell, acabant al final amb desavantatge de 2 punts. Teníem les idees clares i vam forçar durant tot el partit tirs fàcils de contraatac però va faltar encert a cistella. En canvi, PEDAGOGIUM no va deixar escapar punts si se’ls hi presentava l’ocasió. El potencial ofensiu d’aquest equip el van portar només la 4 i la 9 que finalment van sumar 41 punts dels 61 del PEDAGOGIUM. Dolent 5è i 6è període que ens penalitzava per poder lluitar el final del partit.

Tot i la derrota, bones sensacions. Es va veure una bona actitud durant tot el partit, detalls tècnics i tàctics que mostren la millora de l’equip. Va faltar anotació en moments importants i defensa més intensa, però molt bon partit de les nostres minis!


Aleix Brusel (entrenador)





JUNIOR FEMENÍ: E. FREDERIC MISTRAL – TÈCNIC EULÀLIA 53 – 45 PÀLCAM

Primer partit com a visitants i primera derrota a la nova fase de les nostres noies. Segon partit de la temporada que comptem amb el nostre entrenador Jaume Arija, segona derrota... (no volem dir res, cadascú que pensi el que vulgui...  :) )

Visitàvem una pista complicada a un horari fora de l’habitual per a nosaltres. Sabíem que havíem de començar agressives i amb un ritme alt per entrar en “calor”, i així ho vam fer amb un parcial de 2-10 en els primers minuts de partit, acabant el primer període 5-12.

El segon període va ser l’inici del desastre. El rival va presentar una pressió zonal a tota pista que no vam tenir la suficient paciència per a superar-la i així precipitant-nos en el joc. Gairebé no vam tenir oportunitats de llançar a cistella i en defensa, encara que elles fallaven en primeres accions, controlaven el rebot ofensiu (problema durant tot el partit) i els hi permetia obtenir segones i terceres oportunitats per acabar encistellant.
A la sortida del descans, més del mateix. Quan ja superàvem la pressió, aconseguíem fer bons tirs però ens faltava punteria, un apartat en el que elles anaven a més, encistellant ara més des de l’exterior, contra una defensa zonal que havíem implantat donada la facilitat en que ens treien faltes en individual.

Tot i això, fins al final del partit, vam aconseguir retallar distàncies i inclús disposar d’atacs per empatar i/o avançar-nos en el marcador. Més que victòria de les locals, i no vull treure mèrit, és derrota nostra, ja que crec que quan volem fer les coses bé (perquè ja hem demostrat que sabem fer-les) la diferència entre ambdós equips és considerable. Esperem demostrar-ho a la tornada a casa com ja vam fer contra La Salle Bonanova...

A seguir treballant, que això només ha fet que començar!!!


Jordi Fernández “Jofe” (entrenador)





SOTS25 MASCULÍ: PÀLCAM 109 – 44 UE SANT ANDREU “C”

Iniciem la segona volta amb una àmplia victòria. Ja a la primera volta el rival no ens va posar moltes complicacions i vam treure el partit amb solvència.
Des de l’inici ja vam agafar distàncies en el marcador, la qual s’anava augmentant al llarg del partit amb el resultat final de 55 punts de diferència. La pressió a tota pista ens va permetre robar moltes pilotes i anotar cistelles fàcils. Felicitat els nois per la intensitat defensiva i l’anotació obtinguda.
Ara toca seguir treballant i millorar els resultats de la primera volta!

Marta Montori (entrenadora)




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada