Torneig Nadal 3x3 Bàsquet Pàlcam

dijous, 18 de febrer del 2016

Cap de setmana 13-14 de febrer

PREMINI FEMENÍ: C.E. ESCOLA DEL CARME “B” 31 – 60 PÀLCAM

Després d’un cap de setmana de descans, el nostre premini femení tornava a tenir un nou partit de lliga, aquest cop a Sabadell. No ho teníem gens fàcil, la grip i les angines havien deixat tocades a gairebé totes les nostres peques, fent que algunes d’elles arribessin justes al partit i havent de fer un gran esforç per poder jugar i ajudar a l’equip. Disposàvem de només 8 jugadores per l’enfrontament, però per sort les dimensions de la pista eren reduïdes i això ens permetria aguantar millor físicament.

Els primers periodes van estar bastant ajustats entre els 2 equips. Tot i alguns despistes en defensa, les nostres peques van demostrar la millora que tenen partit rere partit, aconseguint aixecar el cap i fent bons passes a les companyes ben col·locades.

Una millor col·locació de la defensa en el quart periode va permetre robar més pilotes i aconseguir bons tirs, fet que ens va permetre fer un parcial de 0-21 i ampliar la petita avantatge que portàvem dels 3 primers periodes.

Durant la resta del partit, el Pàlcam va aconseguir mantenir la distància en el marcador i, finalment, endur-se el partit amb el resultat de 31-60.

Felicitats a totes! Gran esforç el que heu fet i victòria molt merescuda! Ara toca descansar per recuperar-se totalment i arribar al següent enfrontament amb les piles carregades!

La setmana que ve, més i millor J

Mar i Laura (entrendores)

PREINFANTIL MASCULÍ: ADE FUSTER 60 - 64 PÀLCAM

Aquest dissabte, el preinfantil masculí hem aconseguit la primera victòria d'aquesta segona fase! Visitàvem la difícil pista de l'ADE Fuster, conscients que seria un partit dur i amb el nerviosisme d'intentar tancar d'una vegada aquesta primera victòria.

Tot i la bona sortida en el primer període, que va acabar amb un resultat de 6-4, en el segon el rival va mostrar aquesta duresa i, amb una major intensitat, va aconseguir augmentar la diferència en el marcador (21-8). En el tercer període retallàvem mínimament la diferència, col·locant-nos 10 punts per sota en el marcador. Però en el quart període, de nou, no aconseguíem seguir amb el bon ritme i el rival tornava a augmentar la diferència (42-29 a la mitja part).

Però tot va canviar en la represa, on vem sortir amb una gran intensitat que ens permetia anul·lar el rival i reduir distàncies en el marcador. Això sumat a l'expulsió per faltes del seu millor jugador, va fer que en els dos primers períodes de la segona meitat el resultat fos de 15-5 a favor, cosa que va permetre'ns apropar-nos a només 3 punts (47-44). La dinàmica es va mantenir en els darrers períodes, a ells els costava més anotar i nosaltres anàvem apropant-nos més, fins igualar el partit. En un darrer període amb molts nervis, desencerts, precipitacions i males decisions pels dos equips, vam aconseguir sentenciar el partit amb un triple del nostre dotze, el Martí, que deixava la diferència final en 4 punts a favor.
Després del bon partit disputat a casa contra el fins ara millor rival de la lliga i aquesta victòria a camp rival seguim amb una bona dinàmica que segur ens permetrà lluitar cada partit com ho hem fet fins ara. A seguir treballant!

Santi i Pau (entrenadors)

MINI FEMENÍ: PÀLCAM 29 - 56 SESE

El passat divendres 13 ens vam enfrontar a casa contra el SESE. Volíem guanyar el nostre segon partit després de perdre contra rivals directes i ho volíem fer a casa amb el suport dels nostres. Teníem baixes significatives, el pont sens va emportar a la Claudia i l'Alba i les lesions i malalties la Julia i la Laia Q. A demes la Nerea tenia que marxar corrents a meitat de partit així que vam haver de reforçar-nos amb 3 jugadores del premini.

Els primers 3 períodes vam tenir un ritme de partit molt bo, amb anotació i una bona defensa. La Nerea va liderar l'anotació del PÀLCAM amb 14 dels 22 punts que vam anotar en els primers 4 períodes.

El partit va canviar completament a partir del 5è període, amb parcials d'anotació molt complicats de remuntar. L'actitud i la intensitat van baixar i no vam poder competir el partit, ja que només vam anotar 7 punts durant tota la segona part.

Molt agraïts de l'ajuda de les preminis durant tot el partit, esperem recuperat a la gran part de l'equip per la tornada i puguem jugar el partit de tu a tu.