Torneig Nadal 3x3 Bàsquet Pàlcam

dimecres, 26 d’octubre del 2016

Cap de setmana 22-23 d'octubre

JÚNIOR FEMENÍ: PÀLCAM 54 – 57 AEC COLLBLANC “B”

PARTIDÀS disputat el dissabte passat al nostre camp entre les segones i terceres (nosaltres) classificades.

Després de dubtar si es podría jugar el partit per la pluja, cosa que va fer el pre-partit una mica extrany, vam fer una bona sortida de partit, disputant un igualat primer quart per part dels dos equips. Quan vam tenir una oportunitat de marxar al marcador, el rival es va posar en zona 2-3 que ens va aturar la bona dinàmica, i tot i atacar-la pacientment i generant bons tirs, el nostre desencert ens trencava la dinàmica.

Dos equips en que el joc se centra en les seves exteriors, nosaltres amb penetracions, elles amb tirs exteriors. Dos estils diferents però que van lluitar de tu a tu tot el partit. Al segon període, el seu bon encert des de triple els hi va portar la primera diferència significativa al marcador. Aleshores, l’entrenador rival va creure que era el seu moment per trencar el partit i va posar en marxa una defensa zonal molt agressiva i començada molt a dalt que ens va desestabilitzar en un moment d’ànims que ja veníem tocades. Van poder marxar a  gairebé 15 punts.  Però les nostres jugadores mai es rendeixen. Vam començar a defensar millor i a trobar solucions en atac i el tercer període va acabar amb una desavantatge d’uns deu punts. Al darrer període, ens vam posar en defensa zonal que va acabar de trencar la dinàmica de les de Collblanc i ens va donar la opció de anotar a partir del contraatac. Així, vam poder apropar-nos al marcador, però quan estàvem a dos punts vam desaprofitar dos atacs que podien haver capgirat el marcador.

El partit acabava i vam haver de portar-les a la línia de tirs lliures. Elles es van col·locar a quatre punts anotant un tir lliure, però un atac ràpid ens deixava a dos punts només. A la següent tanda, van anotar el primer i van fallar el segon.  Vam agafar el rebot i vam poder tirar el triple per empatar, però malauradament no va entrar.

Grandíssim partit jugat contra un molt bon equip al que només queda felicitar-les per la victòria ja que molt pocs equips ens la han aconseguit arravatar aquí a casa. I com no, felicitar sobretot a les nostres pel gran esforç!!!

Jordi Fernández “Jofe” (entrenador)

SOTS-25 MASCULÍ “B”: PÀLCAM 79 – 46 C.B. RAMON LLULL

Partit entre dos equips de nivell diferent que els locals vam saber trencar als primers minuts i allunyar-nos al marcador.

Amb bona defensa i ràpids contraatacs vam agafar una diferència de 10-15 al primer quart que va tancar el partit donat la diferència qualitativa entre ambdós equips. Al segon quart vam patir en atacar, ja que la relaxació ens va portar a jugar individualment massa estona. Quan circulàvem bé la pilota, haver trencat el cicle positiu en atacar provocava un gran desencert que trencava totalment la bona dinàmica del primer quart.

A la segona part vam voler focalitzar en la defensa, a ofegar l’equip rival i sortir al contraatac una altra vegada per tornar a agafar una bona dinàmica. I ho vam aconseguir. Una vegada estant a vint, vam aprofitar a practicar jugades noves i consolidar conceptes ofensius i defensius practicats les darreres setmanes.

Bon treball però això només ha fet que començar.

MINI MASCULÍ: COLEGI CULTURAL DE BADALONA 96 - 30 PÀLCAM
Aquest cap de setmana visitàvem el camp de la cultural de Badalona, després de que els nostres nois tornessin de convivències. El partit en general va ser una moca desastre, ja que al primer quart vam rebre un 24-0 i el partit ja des de l'inici se’ns va fer costa amunt.
Vam sortir bastant adormits, i semblava que tinguéssim poques ganes de jugar, però també s'ha de dir que el rival era molt millor que nosaltres, i que la pista era molt més gran que la nostra, cosa que va permetre que concedíssim molts contraatacs fàcils.
Hem de seguir treballant i millorant, i sobretot, continuar a aprendre a competir, ja que en molts moments del joc semblava que no volíem fer-ho. A veure si amb esforç, dedicació i sobretot ganes i actitud, podrem millorar el joc i que comencin a arribar les victòries.
1-2-3 PÀLCAM!!

Ferran Marcet (entrenador)

MINI FEMENÍ "B": PÀLCAM “B” 39 - 67 ABB-BUFALA

Aquest dissabte ens tocava jugar a casa contra el ABB-Bufala, equip molt gran físicament. Les nostres noies venien de dos dies de convivències, així que havien de fer un esforç extra per a poder competir el partit.

El partit va començar amb un parcial en contra de -8, però l'equip va aconseguir anivellar el partit en el segon període amb un +8 a favor. Però un tercer quart molt intens per part de l'equip contrari ens va posar les coses molt difícils. Les visitants van aconseguir moltes segones opcions a partir del rebot i ens van ofegar molt en la sortida de pilota gràcies al seu físic. Això va fer que es poguessin distanciar en el marcador.

Malgrat i el parcial d'aquest tercer període, la resta de partit va estar molt igualat. Vam aconseguir entrar en el partit gràcies a la millora en alguns aspectes com el rebot i l'encert de cara a cistella en alguns períodes.

Ens quedem amb la sensació de que l'equip va fer un gran partit, lluitant molt i demostrant que, si s'ho creuen, poden competir contra qui sigui!!

La setmana que ve ens toca descansar, així que aprofitarem per seguir entrenant a tope i incidir en els aspectes que hem de millorar! Treball i més treball!!

Mar i Maria (entrenadores)

SOTS-25 MASCULÍ “A”: C.B. TRÈVOL 65 – 73 PÀLCAM “A”

Tercera victòria del Sots-25 A!!!

Les baixes i lesions van obligar a presentar-nos al partit amb només 7 jugadors disponibles.
No obstant aquesta circumstància, els dos primers quarts ens van ser clarament favorables , en especial pel joc interior i pel rebot ofensiu. El primer quart va acabar 15-23, i en el segon la distància es va incrementar fins una renda de 17 punts (30 – 47). Havíem controlat les faltes , i només el cansament dels jugadors semblava poder amenaçar la victòria.

En el tercer quart la distància es va mantenir amb un parcial de 13-12.  Els problemes van arribar al darrer període , doncs el nostre cansament , les faltes personals dels homes interiors  (tots dos van acabar eliminats) i un destacat encert del rival en els triples (en van fer quatre en el darrer quart) van donar emoció als últims minuts, tot i que el resultat final fou de 65 – 73.

Destacar finalment l´esforç dels jugadors , que van fer pinya i van acabar esgotats.