Cròniques dels partits

Equips

Sortida al Palau Blaugrana

Torneig 12 HORES BÀSQUET PÀLCAM

Torneig Nadal 3x3 Bàsquet Pàlcam

dimarts, 24 de novembre del 2015

Cap de setmana 21-22 de novembre


MINI MASCULÍ: PÀLCAM 61 – 11 C.B. GUINARDÓ – ESCOLA PIT-ROIG

Partit còmode dels nostres minis a casa desprès del final d’infart a l’última jornada contra el JMJ.

Els nostres nens ja van marcar la diferència des de l’inici contra un rival que sabíem que era inferior però que s’esforçaria. Un bon ritme durant tot el partit ens va permetre guanyar amb comoditat i parant el marcador electrònic.

Un partit més per a agafar bones sensacions i confiança de cara a les pròximes jornades que no pas per a millorar tècnicament.

A veure si podem continuar amb la bona ratxa les properes jornades! A seguir treballant encara més als entrenaments nanos!

1, 2, 3, PÀLCAM!!!


Ferran Marcet (entrenador)




JÚNIOR FEMENÍ: PÀLCAM 72 – 27 LA SALLE BONANOVA

I per fi va arribar el partit que tant esperàvem. Partit desastrós que vam jugar a l’anada i que potser les contrincants creien que era el nostre nivell real. Nosaltres sabíem que podíem competir i teníem opcions de guanyar, però que podria estar igualat.

El partit va començar amb un triple de les noies de La Bonanova per una distracció al marcatge de la triplista però ràpidament ens vam sobreposar amb un parcial contundent a favor, enviant un missatge a l’equip rival conforme no seria el mateix partit que a l’anada. Vam arribar a marxar de 15 punts, però un bon final de període de les visitants deixava l’electrònic 21-10 a favor nostre.

Defensàvem bé i dur (que no és el mateix que amb violència, com sembla que l’entrenador rival opinava i infundia aquesta idea a les seves jugadores per escalfar el partit i pressionar a l’àrbitre). Atacàvem amb la mateixa circulació de pilota que sempre, però continuat amb un bon encert des de l’exterior (ja tocava!!!). Les visitants però continuaven vives gràcies al seu rebot ofensiu i a una defensa zonal que ens va aturar una mica la bona dinàmica en atac. Marxàvem al descans 36-19.

La sortida al descans fou excel·lent. Estàvem mantenint el nivell (BON nivell) durant tot el partit i per part de totes les jugadores. Seguíem eixamplant la diferència al marcador de manera regular i no donava la sensació que les visitants poguessin remuntar. Tercer període finalitzat amb un 56-24.

Aquest cop si, havíem de demostrar al rival i a la resta d’equips de la lliga el nostre nivell 40 minuts i que aquest es pogués reflectir al marcador. Així ho vam poder fer fins el final, malgrat la expulsió de la Irene que no volia jugar i va cometre falses personals (en temps rècord) per gaudir des de la banqueta i castigar-se amb el premi de guardar el material de partit posteriorment.

La baixada de braços del rival va propiciar encara més avantatja de la que ja teníem i el no saber perdre d’un dels entrenadors intensificant les protestes va provocar una petita agressivitat excessiva al partit en un moment que no calia, en que les jugadores d’ambdós equips no van tenir cap culpa. Resultat final de 72 – 27, victòria i average a la butxaca.

Pròxima setmana a certificar el liderat a la difícil pista del Collblanc! Haurem de tornar a jugar els 40 minuts a bon nivell!

FELICITAT A TOTES PEL PARTIDÀS... però encara sou capaces de més! :) ;)


Jordi Fernández “Jofe” (entrenador)






SOTS-25 MASCULÍ: BÀSQUET CLUB SANT JOAN DESPÍ “B” 77 – 42 PÀLCAM

Aquest cap de setmana ens enfrontàvem als líders, invictes de la categoria, amb ganes que perdessin aquesta imbatibilitat, però no va poder ésser així.

Des de l’inici els locals van dominar el partit, aprofitant cada una de les pilotes que tenien en possessió. Nosaltres vam tenir bons moments de partit, on l’equip defensava i estava atent al rebot i ofensivament es seleccionaven bé les finalitzacions. Tot i això, tot i les bones eleccions ofensives, no aconseguíem que la pilota entrés per la xarxa, arribant a fallar tirs que quasi sempre encistellem. En defensa, a moments no vam ser capaços de dominar el rebot i van tenir segones i terceres opcions.

No vam ser constants i això ens va passar factura, ja que ells a la mínima que nosaltres desconnectàvem uns segons ho aprofitaven per treure avantatge. Castigaven sempre i molt bé els nostres errors.

No obstant, es van veure bons moments de partit i l’equip no va baixar en cap moment els braços. Intentant tirar el partit endavant i lluitar fins el final, tot i el resultat.

A aprendre dels errors i a seguir treballant per millorar dia a dia!

PD: agrair l’ajuda que els nois del Sots21 ens estan donant, tant a entrenaments com a partits.


Marta Montori (entrenadora)




PREINFANTIL MASCULÍ:  LLUÏSOS DE GRÀCIA 38 - 57 PÀLCAM

Aquest dissabte el preinfantil masculí visitàvem la pista dels Lluïsos. Després dels dos últims partits, en els que vam patir derrotes molt contundents, teníem moltes ganes de retrobar-nos amb la victòria.

Malgrat aquesta voluntat, el partit no va començar com esperàvem. Un bon ritme en atac, però insuficient en defensa, on permetíem jugar molt còmode als rivals, fet que comportava no poder marxar en el marcador des de l'inici. Tot i que necessitàvem una major intensitat defensiva, el resultat dels dos primers períodes ens era favorable (9-15). Els dos següents períodes seguien amb la mateixa tendència, conseguiem anotar cistelles (fallant moltes ocasions fàcils, tot i així) però la nostra defensa no era la ideal, i això feia que no poguéssim assolir una distància còmode en el marcador. Acabàvem així la primera meitat 8 punts per sobre en el marcador (19-27).

En els dos primers períodes de la represa si que aconseguiem millorar la nostra defensa i seguir amb un ritme d'atac alt, massa en algunes ocasions. Però gràcies a aquesta bona defensa podíem allunyar-nos més en el marcador i jugar amb una mica més de comoditat, En els dos períodes inicials de la represa el rival només aconseguia 5 punts. El resultat al final del sisè període era de 24 - 41 a favor. Els dos últims períodes van ser igualats, on nosaltres no vam saber relaxar el partit, seguíem atacant com si no guanyéssim, amb massa precipitació, i això ens feia prendre decisions errònies que no ens permetien augmentar encara més la diferència. Així, els dos darrers períodes acabaven amb un resultat de 14 - 16 a favor, que comportava el resultat final de 38 - 57.

Una bona victòria a camp rival que ens ha de servir com a motivació extra per afrontar el partit de la setmana que ve, contra el rival més igualat de la nostra lliga, el Sant Cugat, contra el qual vem perdre a l'anada per 10 punts. Cal estar ben concentrat ja des dels entrenaments per afrontar un gran partit a la nostra pista!


Santi  i Pau  (entrenadors)




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada