Torneig Nadal 3x3 Bàsquet Pàlcam

dimecres, 28 d’octubre del 2015

Cap de setmana del 24-25 d'octubre

PREMINI FEMENÍ: SESE 61 – 17 PÀLCAM

Debut a la lliga per fi de les nostres peques contra un rival de renom i molt complicat. Les nostres noies jugaven el seu primer partit de competició de la seva vida, així que tot i anar amb nervis, també anàvem amb una altra tanta il·lusió.

El partit no va tenir gaire història, ja que el rival era molt superior. Tot i això, les nostres van tenir bons moments de joc i es varen divertir desprès de tants caps de setmana d’espera. Confiem en que evolucionin molt durant la temporada i podem gaudir d’elles molts anys!
A treballar més i a seguir millorant! :)

Santi Rodríguez (entrenador per un dia)

PREINFANTIL MASCULÍ: U.E. SANT CUGAT VERMELL "2" 51 - 41 PALCAM

El darrer dissabte, el preinfantil masculí ens desplaçàvem de nou a Sant Cugat, aquest cop per enfrontar-nos al U.E. Sant Cugat, equip que arribava amb el mateix tanteig de derrotes victòries que nosaltres (1-1). Així doncs, esperàvem un partit equilibrat contra un equip que pels resultats previs semblava de nivell similar.

El partit però no va començar amb aquesta igualtat. En el primer període l'equip local va sortir amb molta energia i concentració, amb una agressivitat i un ritme defensiu molt elevat, cosa que els feia cometre moltes faltes. Fruit d'aquesta energia, el primer període va acabar amb un 8-2 favorable al rival. Lamentablement no vam poder recuperar aquesta desavantatge en els següents períodes. El Sant Cugat tenia el partit dominat, i nosaltres només aconseguíem acostar-nos a 7, 6 punts. Però de nou l'equip local tornava a encadenar bones accions que el feien distanciar-se de nou en el marcador. Així doncs, no aconseguíem encadenar un bon parcial que ens fes prémer al màxim el marcador. Cada cop que ens apropàvem, ells tornaven a allunyar-se seguidament.

Aquesta va ser la dinàmica de tot el partit. Ells arribaven fins i tot a marxar de 18 punts en el marcador, però aleshores reduíem la diferència de nou a 14, 12 punts. Però en cap moment vam aconseguir baixar d'això que anomenen la "barrera psicològica dels 10 punts", i així es feia molt difícil pensar en una possible remuntada que ens donés la possibilitat de victòria.

Tot i el resultat final, m'agradaria destacar positivament que els nostres jugadors del preinfantil no van baixar els braços en cap moment malgrat el marcador advers. Van jugar amb intensitat i concentració, i malgrat errar bastants situacions de cistella fàcil, van lluitar en tot moment per enganxar-se de nou al partit. Mostra d'això va ser l'últim període, on vam començar perdent de 18 i vam acabar perdent de 10 punts. Va ser un bon últim període per treure alguna conclusió positiva i pensar de nou en el que ens espera la setmana que ve, p-n rebrem al líder, el Regina Carmeli, un partit que requerirà d'una gran concentració que ben segur els nostres nois tindran!

Santi  i Pau  (entrenadors)

JÚNIOR FEMENÍ: PÀLCAM  64 – 48 AEC COLLBLANC-TORRASSA

Bon partit el disputat per les nostres noies dissabte passat. Desprès d’una dura derrota, més per les sensacions i joc que pel resultat, era un partit clau per saber de quina pasta estan fetes les noies. I van demostrar que és de molt bona qualitat!

Rebíem la visita del líder del grup, que comptava els seus partits per victòries molt còmodes, cosa que feia presagiar un partit molt disputat i de patiment per part de les locals.

Un gran inici de partit ens va permetre marcar una bona diferència en el marcador des del començament. Una bona defensa agressiva sumat a un bon encert des de l’exterior, va permetre aquesta bona dinàmica inicial. (+15)

La resta de partit, va seguir una mica amb el mateix guió. La diferència s’anava mantenint entre els 10 i els 20 punts. No vam aconseguir marxar de més, però estem contents en que vam saber aturar les envestides de les visitants i amb la tranquil·litat de no veure perillar la victòria en cap moment del partit.

Contents per la victòria, però molt més per la lectura del partit, el caràcter de les nostres davant una difícil situació de la que veníem, i sobretot per la millora en el joc i les sensacions, aquests intangibles que no es veuen i poca gent dóna valor.

A seguir treballant més i millor, que la cosa no acaba aquí!

Jordi Fernández “Jofe” (entrenador)

SOTS 25 MASCULÍ: PÀLCAM 58 – 61 S.E. SANT JOAN DE MATA

El partit va començar decantant-se cap a la nostra banda amb un 7-0 inicial, però els rivals no van tardar en posar-se les piles i van reduir la diferència inicial finalitzant el quart 9 - 7. Durant tot el partit les diferències van ser mínimes, la intensitat defensiva i millor encert en atac van permetre que els de casa sempre anéssim per sobre en el marcador, arribant al descans guanyant, però a només 3 punts del contrincant (25 – 22).Al sortir novament al camp, la dinàmica del partit va seguir sent la mateixa, però cap el final del tercer quart els de Sant Joan de Mata es van posar en una zona 1-3-1 que no vam saber atacar. En qüestió de 2 minuts ens van robar un parell de pilotes i nosaltres no vam atacar amb comoditat, la qual cosa va disminuir la nostra anotació. Tot i això finalitzàvem el quart 42 – 41.

En el quart període van canviar la zona a 2-1-2 i els locals vam seguir estancats en atac, permetent bàsquets fàcils dels rivals i seleccionant malament els tirs. En aquest moment els de Sant Andreu van aprofitar les nostres errades i el seu encert fent un parcial de 0 – 8 avançant-se en el marcador. Tot i aquest canvi d’avantatge, no vam baixar els braços i vam seguir treballant fins el final del partit per escorçar aquesta diferència i endur-nos el partit. A falta de 28 segons teníem “l’última” possessió amb tres punts a sota del marcador. L’atac es va resoldre massa ràpid, deixant “l’última” possessió pels rivals. Falta ràpida i dos tirs fallats del rival. El nostre darrer atac a falta de 10 segons finalitzat amb un tir de 3 a l’últim segon no va entrar.