Torneig Nadal 3x3 Bàsquet Pàlcam

dijous, 22 d’octubre del 2015

Cap de setmana de 17-18 d'octubre

MINI FEMENÍ: C.B. MANYANET LES CORTS 59 – 9 PÀLCAM

El passat dissabte 17 jugàvem contra MANYANET LES CORTS al seu camp. Primer partit on comptàvem amb totes les jugadores, tot i així, venien d’unes convivències el dia anterior i només havíem entrenat un dia durant la setmana.

MANYANET LES CORTS, un equip que de cap de les maneres tindria que estar a nivell D, des de el segon 1 va passar per sobre de les nostres jugadores, tant en talent com en ganes i intensitat. Sens dubte podríem haver donat molt més la cara, i preocupa que durant tot el partit no veiéssim cap pinzellada del joc que acostumem a fer. El resultat final va ser de 93 – 9.

Cal pensar en positiu i creure en què les nostres jugadores no van tenir els entrenaments suficients i venien d’unes convivències on segur van esgotar totes les energies. Entrenarem dur durant la setmana per recuperar el nivell que fins ara hem demostrat.

Aleix Brusel (entrenador)

MINI MASCULÍ: C.B GUINARDÓ- ESCOLA PIT-ROIG 20-70 PÀLCAM

Aquest passat dimarts vam jugar a casa del C.B Guinardó- Escola Pit-Roig un partit que teníem aplaçat degut a que els nens van marxar de convivències la setmana anterior. A més, afrontàvem el partim amb només 9 jugadors degut a les baixes d’en Marc, en Fernando i de l’Àrgar. Però als nois se’ls veia amb moltes ganes de jugar, tot i que fos en un horari inusual per a ells.

Tots i això vam començar el partit amb molta força, i al final del segon període lideràvem el marcador (4-26) degut a una gran defensa i molts bons contraatacs. I vam aconseguir mantenir aquesta dinàmica positiva fins el final del partit.

Vam guanyar el partit amb solvència i sense dificultats, però no val a badar! No ens hem de refiar, i hem  de seguir millorant per el pròxim partit, el C.B Pedagogium, contra un excompany, l’Adrià, de ben segur que serà un partidàs!

Força Pàlcam!

Marc Contijoch (entrenador)

PREINFANTIL MASCULÍ: PALCAM 74 - 33 LLUISOS DE GRACIA B

Aquest dissabte, el preinfantil masculí ens debutàvem a casa, i en una pista nova per als nostres jugadors, la que serà d'ara en endavant la seva pista. Jugàvem contra els Lluïsos de Gracia, que venien d'una primera jornada amb un partit ajustat contra el Safa Horta. Nosaltres afrontàvem aquest partit amb moltes ganes de refer-nos de la derrota en la primera jornada.

I aquesta voluntat es va transmetre des del començament. En un primer període amb una bona defensa i amb un atac eficaç vam aconseguir un resultat de 8-0. En el segon rebíem els primers punts, tot i això acabàvem amb una diferència a favor de 8 punts (16-4). En el tercer i quart període seguíem amb la mateixa dinàmica. Tot i ser bona, no aconseguíem una diferència còmoda en el marcador, fins que en el quart període vam aconseguir sumar un total de 14 punts, per marxar al descans amb un resultat de 38-15 a favor.

La segona meitat va servir per incrementar l'avantatge que teníem, tancant el sisè període amb una diferència a favor de 40 punts (60-20). Els darrers períodes van mantenir aquesta diferència, rebaixant ja la intensitat, el ritme i l'anotació dels nostres. Finalment doncs, el partit va acabar amb un resultat global de 74 a 33.

Un bon partit per debutar a casa, que ha de marcar el camí a seguir per als propers, on hem de ser capaços de jugar partits més ajustats amb la mateixa motivació, concentració i voluntat de guanyar. A seguir treballant!

Santi  i Pau  (entrenadors)

JÚNIOR FEMENÍ: LA SALLE BONANOVA 50 – 46 PÀLCAM

Partit per oblidar de les nostres noies al primer partit com a visitant.

Una bona sortida els primers cincs minuts, va contrastar amb la resta del partit. Al final del primer quart La Salle Bonanova es va avançar al marcador i només una bona sortida a la segona part, situant-nos a només un punt, va crear la esperança de poder remuntar.

Masses ganes de fer contraatacs i males passades (38 pèrdues en total) no ens deixaven agafar una bona dinàmica de partit. L’equip rival, vivint dels rebots ofensius i de les nostres distraccions en defensa anava sumant punts i no permetia que ens enganxéssim al marcador.

La part positiva va ser que l’equip que es va presentar a casa de La Salle no era el nostre, i esperem no tornar a veure’l més en tota la temporada. Ara queda reflexionar i que aquesta dura derrota ens serveixi de cara al futur.

Jordi Fernández “Jofe” (entrenador)

SOTS 21 MASCULÍ: PÀLCAM 63 – 57 EUROPA INTERNATIONAL SCHOOL A

Només podem treure dues conclusions positives d’aquest partit, la victòria i el primer gran partit de la nostra incorporació, el Juli.

Tot i que en els primers minuts de partit vam tenir una bona lectura d’atacs, no vam concloure amb cistelles, vam estar desencertats. A vegades passa que, tot i que fas una cosa bé, si no treus profit creus que no ho estàs fent bé, i l’equip va començar a llegir malament els atacs, a perdre pilotes innecessàries i fer tirs que no tocaven. El rival va anar en tot moment a sobre durant el partit. Al final de la primera part estàvem amb un incomprensible 20 a 27, 20 punts en tota una part.

Ja en el tercer quart l’atac va millorar substancialment,  vam començar a apropar-nos en el marcador, però no ens arribàvem mai a posar per sobre. El rival contestava les nostres envestides, i no va ser fins a falta de 2 minuts del partit, on un triple del gran Capità, ens posava un per sobre. Els últims minuts vam tenir un bon encert, amb un 5/6 en tirs lliures i 2 triples, que van encarrilar una victòria que finalment vam aconseguir.

Dani i Míguel (entrenadors)

SOTS25 MASCULÍ: VEDRUNA GRÀCIA 54 - 39 PÀLCAM

En el tercer partit de lliga no vam poder endur-nos la victòria a la butxaca, no obstant, es van notar millores en el treball fet durant la setmana d’entrenaments. La intensitat defensiva va ésser molt millor que els altres dos partits, però va anar oscil·lant i no vam poder mantenir el mateix ritme durant tot el partit. El rival va saber aprofitar els nostres desajusts en defensa i van castigar els nostres errors.

Les diferències al marcador no baixaven dels 10 punts fins al tercer quart on la nostra sortida a pista no va estar gens encertada, es van errar tirs sols sota l’aro, la intensitat defensiva no va ser la mateixa (molt carregats de faltes, també), no es van aprofitar les avantatges en el joc interior i, altra vegada, moltes pilotes perdures (20) al llarg de tot el matx, que reduïen les possibilitats d’atac.

El tercer quart va finalitzar amb una diferència de vint punts (només vam anotar 4 punts en tot el quart) i al 4t quart els de Guinardó ens vam posar les piles i la intensitat va tornar a ser la mateixa que a l’inici del partit.

Tot i la derrota, les sensacions del final del partit van ser bones, ja que el treballat durant la setmana es va demostrar a pista.