Torneig Nadal 3x3 Bàsquet Pàlcam

dimecres, 14 d’octubre del 2015

Cap de setmana del 10-11 d'octubre

SOTS 21 MASCULÍ: U.E BARBERÀ 40 - 59 PÀLCAM

Partit dominat de principi a fi contra un rival tècnicament inferior.  Quan l’equip s’ho proposava agafava una renta, aconseguia contraatacs fàcils i bones defenses. Lamentablement aquest nivell es va demostrar durant màxim 15 minuts del partit.

Al descans marxàvem amb 6 punts de renta, però amb la intenció de al tornar al partit, tancar-lo en el nostre favor. Així fou, i amb un parcial de 0-14, aconseguíem un 5-19 en el tercer quart.

Amb el debut de l’Ignasi i el Santi en aquest partit, ja tots els jugadors han participat en algun dels partits. Afortunadament, aquest últim va destacar positivament amb una contribució de 11 punts. Iñaki, Juli i Nil van ser els altres jugadors en passar els dobles dígits.

Míguel Gálvez (entrenador)

SOTS 25 MASCULÍ: PÀLCAM 53 – 72 BÀSQUET ATENEU MONTSERRAT

A la primera jornada de lliga a casa contra el BAM no vam poder defensar la imbatibilitat a la pista com a locals.

El BAM va plantejar un partit amb una intensitat defensiva que els de casa no vam saber atacar: moltes pilotes perdudes, tirs mal seleccionats, poc encert en atac, etc. Tot i provar diferents sistemes defensius i ofensius no vam ser capaços de posar-nos per davant del marcador en cap moment del partit.

Durant tot el duel el BAM va mantenir una diferència de més o menys 10 punts, excepte al final del partit, que per falta d’encert (tant exterior, com interior, com a la línia de tirs lliures) i organització local, van finalitzar el partit amb una diferència de 19 punts (53-72).

Partit per reflexionar i seguir treballant!