Cròniques dels partits

Equips

Sortida al Palau Blaugrana

Torneig 12 HORES BÀSQUET PÀLCAM

Torneig Nadal 3x3 Bàsquet Pàlcam

divendres, 26 de juny de 2015

Torneig 12 Hores Bàsquet Pàlcam


El passat diumenge 14 de juny es va celebrar la 29a edició de les 12 hores Bàsquet Pàlcam del 2015. Com cada any, diferents equips d’arreu de Barcelona van participar en aquest torneig i s’ho van passar d’allò més bé!
El torneig es va duu a terme en 5 pistes diferents: la pista, on es jugaven els partits dels nostres equips més grans, i el pavelló juntament amb les 3 pistes situades al carrer, on els més menuts jugaven els seus respectius partits en format triangular.  
A més a més i com a novetat d’aquest any, els nostres alumnes de l’escola de bàsquet també vam poder participar al torneig i jugar contra una altra escola de Barcelona, Les Acàcies.
Al migdia es va realitzar l’entrega de les copes i obsequis a tots els equips de minibàsquet.  Cada nen i equip va tenir el seu moment de glòria al pujar i obtenir la seva pròpia medalla, com també la copa per a l’equip. A més, i seguint l’edat moderna, vam immortalitzar el moment amb tots els equips fent una selfie amb tots elsequips participants al torneig.
Una estona més tard vam poder viure una estona de bon bàsquet amb el partit de pares. Vam poder observar i comprovar d’on vénen les ganes que tenen els nostres nens. 
A la tarda, i com a altra novetat del torneig, els nostres equips de minibàsquet van continuar gaudint de les 12 hores. Tant per la categoria premini com mini, es van fer 2 equips barrejant nois i noies. El resultat va ser espectacular, dels millors moments del torneig, ja que va primar la diversió per sobre de tot i tots els nens van gaudir i riure mentres jugaven al seu esport preferit.
Finalment, a les 19h la pista del Pàlcam es va omplir per a poder gaudir i animar a l’últim partit de les 12 hores, el del nostre júnior masculí. Apart d’endur-se la victòria contra l’UBSA, a l’acabar el partit es va fer un reconeixement per tots aquests anys com a jugadors de Bàsquet Pàlcam. Antics entrenadors, familiars i amics es van citar a la pista per a mostrar a aquestes gran persones l’agraïment per fer-nos emocionar, patir i sobretot gaudir de tots aquests anys.

Donar moltes gràcies a tots els que van fer possible que les 12 hores Bàsquet Pàlcam esdevingués un èxit. Esperem repetir la pròxima temporada i que sigui millor!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada