Cròniques dels partits

Equips

Sortida al Palau Blaugrana

Torneig 12 HORES BÀSQUET PÀLCAM

Torneig Nadal 3x3 Bàsquet Pàlcam

dimarts, 22 de setembre del 2015

Benvinguts a la temporada 2015-2016



DONEM LA BENVINGUDA A TOTHOM DE BÀSQUET PÀLCAM A UNA NOVA TEMPORADA DE BÀSQUETBOL!!!

La temporada 2015-2016 ja ha començat pels nostres equips. Els més grans, des del sots-25 masculí fins el preinfantil masculí, ja van començar la pretemporada des de principis de setembre, alguns d'ells realitzant ja els primers partits amistosos. En canvi, els més petits, varen iniciar els entrenaments amb moltes ganes coincidint amb l'inici de la temporada escolar.




Aquest any el nostre Sots-25 masculí ha patit algunes baixes, però s'han cobert amb l'arribada d'en Gerard Del Cerro, l'Eduard Martínez que puja des del sots21 i la tornada del Pol després de la seva estada d'ERASMUS. A més a més, estaran dirigits per la Marta Montori, entrenadora que tambè s'incorpora al nostre club aquesta temporada. Competiran a la categoria de sots25 i l'objectiu serà millorar la imatge de la temporada passada.




El nostre Sots-21 masculí gairebè és un equip nou. Sergi Prades i l'Oscar Valbuena són els únics jugadors que queden de la temporada passada. A ells s'uneixen els nostres estimats júniors que tantes alegries ens van donar la temporada passada. I, a més a més comptem amb les incorporacions de vells coneguts com són el Jaume, el Dani i el Juli. Dirigits pel Miguel Gálvez (exentrenador del júnior masculí) i Daniel Martin (exentrenador Júnior femení). Competiran a sots21-A1 i aspiren al màxim, sense sostre. Ens agradaria donar ànims a en Santi que en la primera jugada del primer partit amistós el passat dissabte es va lesionar el turmell i no podrà començar la temporada.




El Júnior femení de la temporada passada es va desfer, però prenen el relleu les antigues cadets femenins. Sense cap cara nova de jugadores ni cap baixa tampoc, es mantè el bloc que tant bé va funcionar l'any passat. L'únic canvi es produeix al staff tècnic. La magnífica Mar deixa el lloc per enrolar-se en el premini femení, i en el seu lloc entre el Jordi Fernández "Jofe" (exentrenador del Premini masculí). Però tranquils, Jaume Arija no podia faltar i seguirà fent de les seves als entrenaments i als partits.




Els nostres minis ja van creixent i fan el canvi de cistella petita a gran. El mateix bloc de jugadors passarà a ser el Preinfantil masculí i estaran dirigits pel Pau Galdón (ex del Mini femení) i en Santi Rodríguez (ex del Premini masculí). Esperem que el canvi de cistella no els afecti i segueixin donant tant bon rendiment com van fer l'any passat a Mini.



I ara comencem amb els equips de cistella petita.



Els nostres dos preminis de la temporada passada passaran a ser minis i començaran en el nivell D ja que s'estrenen en aquesta categoria. Ambdós equips han patit nombroses baixes de jugadors/es, però per sort han arribat d'altres que segur mantindran el nivell. El Mini femení seguirà dirigit per l'Aleix Brusel i aquest cop estarà acompanyat per l'Agus, procedent del Premin masculí. El Mini masculí en canvi comptarà amb dues cares noves. El Ferran deixa el Sots21 per tornar a cistella petita i estarà acompanyat del Marc Contijoch, que deixa el Mini femení per ajudar al masculí aquest cop. L'objectiu d'ambdós equips serà tornar a reforçar coneixements, acoplar als nous membres de l'equip i sobretot divertir-se jugant!



I ja per últim, volem donar una benvinguda especial als nostres peques que començaran a competir aquesta temporada. Per part del femení, estaran dirigits per l'Anna Algueró (ex del Mini masc) i per la Mar (ex del Cadet femení). La Mar, però, s'incorporarà a partir del novembre ja que li hem donat més vacances perquè torni al màxim nivell. En quant al masculí, el Daniel Martin es farà càrrec de l'equip i comptarà amb l'ajuda d'una nova incorporació, la Júlia Doménech, exjugadora del Júnior Femení. 



I ja per acabar, a part de donar-vos la benvinguda a tots els nosttres seguidors i incorporacions noves, volem desitjar molta sort a tots els nostres equips. Seguiu treballant i esforçant-vos com sempre en cada entrenament i cada partit.



MOLTA SORT A TOTS! A GAUDIR DE LA TEMPORADA! :)



Bàsquet Pàlcam











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada