Torneig Nadal 3x3 Bàsquet Pàlcam

dimarts, 28 de febrer del 2017

Cap de setmana 25-26 de febrer: CARNESTOLTES!

JÚNIOR FEMENÍ: PÀLCAM 61 – 30 BÀSQUET PIA SABADELL

Antepenúltim partit d’aquesta fase a casa contra un equip que a l’anada ens va guanyar. Aquest cop, vam demostrar la nostra fortalesa i vam guanyar per una diferència ben merescuda.

L’inici va ser una mica avorrit, en que la primera cistella no va arribar fins passats els tres primers minuts de partit. La pista relliscava molt i això dificultava el joc de tots dos equips. Però havíem de jugar així, no hi havia altra solució. Mentre ens anàvem acostumant al terra, vam anar agafant les primeres diferències al marcador. La nostra defensa ens donava tranquil·litat a l’hora d’atacar. Estàvem erràtiques en el tir sota cistella, però aconseguíem segones oportunitats en rebots ofensius. Així, vam marxar al descans deu punts a dalt.

A la segona part vam sortir pressionant més a dalt i vam poder marxar ràpidament de 15-20 punts. Ràpides sortides al contraatac a partir de rebot o robatoris de pilota ens van permetre anotar cistelles fàcils. El darrer quart va seguir la mateixa dinàmica, tots dos equips jugant sense tensió i relaxats.
FELICITATS pel primer partit que guanyem amb tanta diferència de punts! Ja tocava demostrar la superioritat que tenim respecte altres equips. Queden tres partits i seguim terceres, però de moment som les segons millors terceres de grup, així que estem en posicions d’anar a fases! Depenem de nosaltres mateixes, a lluitar fins el final!

Jordi Fernández “Jofe” (entrenador)

SOTS-25 MASCULÍ “B”: CB IMMA 53 – 88 PÀLCAM “B”

Partit assequible pel nostre equip que vam marcar la diferència i vam demostrar que érem superiors.
Tot i això, el primer quart va estar més igualat del que esperàvem, amb el rival anotant sota cistella i nosaltres no trobant el ritme de joc ràpid que tant ens agrada. Al segon període vam aconseguir jugar bé els darrers sis minuts i així poder marxar de vint punts ja al descans.

A la represa vam seguir amb el mateix ritme de joc per finiquitar el partit i arribar als 30 punts d’avantatge abans de començar el darrer període, en el qual vam aprofitar per practicar coses de cara a pròxims partits.

Bon partit, amb daltabaixos però, que no ens podem permetre contra altres equips.