Torneig Nadal 3x3 Bàsquet Pàlcam

dimecres, 16 de desembre del 2015

Cap de setmana 12-13 de desembre

SOTS 21 MASCULÍ: PÀLCAM 87 – 43 C.B. RIPOLLET

Partit que vam dominar des del principi encara que el rival es va posar 0-2 en la primera possessió, però ja no va tornar a estar per davant en cap moment més. Cal destacar que no va ser el nostre millor partit... No teníem el control del rebot i preníem tota l'estona males decisions amb la pilota. El bon partit del Capità i l’Iñaki al primer quart amb 11 punts, ens van encaminar la victòria.

Trobàvem cistella amb facilitat, i sovint finalitzàvem sols, tot i què els 87 punts enganyen,  en el tercer quart nomès vam encistellar-ne 13...

La setmana que ve tenim un partit molt complicat, i necessitarem de la participació de tots per a poder guanyar-lo.

Míguel i Dani (entrenadors)

SOTS 25 MASCULÍ: DIAGONAL MAR – FRONT MARÍTIM 69 – 70 PÀLCAM

Després d’una jornada de descans tocava posar-se les piles. Aquest cap de setmana anàvem al camp del Front Marítim. El partit va estar molt ajustat en tot moment, des de l’inici fins al xiulet final de l’àrbitre.

Ja des del començament ens va costar força frenar els atacs dels contrincants, però, al mateix temps, també vam aprofitar els nostres atacs anotant en la majoria de les ocasions. No obstant, la nostra defensa no va ser suficientment intensa com per aturar als rivals i en moltes ocasions els deixàvem segones i terceres oportunitats. D’aquesta manera, es presentava un partit totalment ofensiu. El marcador del primer quart finalitzava amb empat a 17.

El segon quart va seguir amb la mateixa tònica anotadora arribant a la mitja part, novament, empatats (32-32).

Durant la segona part la dinàmica va ser la mateixa, tot i que un canvi defensiu per intentar aturar el rival no va sortir com s’esperava i ens van anotar 3 triples seguits aconseguint una avantatge de 6 punts (la més alta de tot el partit). Tot i l’encert del rival des de la línia de 6,25m, els de Guinardó no vam abaixar els braços i vam treballar fins a l’últim moment, reduint al màxim les diferències en el marcador. Les últimes possessions van estar a les nostres mans i, aquesta vegada, vam saber mantenir la pilota i endur-nos la victòria cap a casa.

Felicitats pel treball nois! A seguir!

Marta Montori (entrenadora)

MINI FEMENÍ: SAFA SANT ANDREU 71 - 21 PÀLCAM

El passat dijous 10 de Desembre vam jugar al camp del SAFA SANT ANDREU. L’hora i dia oficial de partit era el diumenge a les 9:30h però coincidia amb el torneig de 3x3 que organitza el Pàlcam i les minis no volien faltar-hi. Afrontàvem el partit sense gaires possibilitats ja que el nostre rival era d’un nivell superior.

Tant l’horari, com el fred i la poca intensitat van fer del partit un ‘’passeig’’ per les jugadores locals, que es van trobar amb una defensa molt tova. En atac van faltar moltes idees i joc col·lectiu i es va notar, ja que vam fer l’anotació més baixa en un partit del que portem de temporada.

Passat aquest tràmit, cal centrar aquesta setmana d’entrenaments a l’últim partit de la temporada, a casa contra el Martinenc, un rival directe que podem guanyar sense dubte.

Volem acabar l’any amb una victòria a casa, esperem tenir molt suport el divendres vinent per poder-ho aconseguir!

Força Pàlcam!

Aleix Brusel (entrenador)

PREMINI FEMENÍ: SANTA CATERINA DE SIENA 45 – 44 PÀLCAM

Gran partit de les nostres peques!!!

Aquest dissabte visitàvem el camp del líder. Teníem davant un partit difícil, però sabíem que la victòria era possible després de veure la millora de l’equip les últimes setmanes. El partit va estar molt igualat durant tot els períodes, on cap dels 2 equips aconseguia marxar en el marcador, i arribant a l’últim període amb un resultat ajustadíssim. Ja en l’últim minut del partit, les nostres peques van aconseguir posar-se 1 punt per sobre en el marcador, però finalment, una cistella en els últims instants del partit per part de l’equip contrari va fer que no ens poguéssim endur la victòria.

Felicitar a totes les jugadores, que sempre surten amb moltes ganes i il·lusió a cada partit, i que mica en mica van millorant gràcies a la feina i esforç que fan durant la setmana. I també als pares, que sempre estan allà animant, partit rere partit!!

I per últim, donar la benvinguda a la Laura, que serà també entrenadora del nostre premini femení!

Com sempre, la setmana que ve més i millor!! J

Mar i Laura (entrenadores)

PREINFANTIL MASCULÍ: REGINA CARMELI 50 - 26 PÀLCAM

Partit a primera hora el del passat dissabte a casa del líder de la lliga, el Regina Carmeli. Afrontàvem el partit sabent de la dificultat de plantar cara a un rival que en l'anada ens havia guanyat per mes de 50 punts. Tot i això, la idea que teníem per aquest partit era la de lluitar-lo de principi al final, i si no es guanyava, intentar reduir la diferència que hi va haver en el partit a casa.

I sens dubte va ser un partit molt diferent al de l'anada. Un partit amb pocs punts, sense bon ritme ofensiu per part dels dos equips. Partit molt estancat, sense fluïdesa en el joc, un d'aquells partits que no agrada de veure. Els dos primers períodes van estar marcats per la igualtat i per l'esmentat pobre joc per part d'ambdós equips. Al final del segon període el resultat era tan sols de 14-8. Els dos següents períodes seguien la mateixa tendència de poca anotació, i al descans arribàvem amb un 22-13 en contra, un marcador molt baix.

La represa va servir al rival per augmentar la diferència, desprès de pujar el seu ritme defensiu, fet que els permetia anotar amb més facilitat, i aprofitant els molts errors que nosaltres cometíem, sobretot en atac, on no érem capaços d'anotar ni tan sols les cistelles mes senzilles. Així doncs, acabat el sisè període, el rival marxava de 20 punts (37-17). Els dos últims períodes seguien la dinàmica del partit, poc joc ofensiu, intensitat baixa, errors innocents... I el rival podia incrementar una mica més la diferència, jugant, això si, a un ritme molt inferior al que havien demostrar a la primera volta. El partit va acabar amb un marcador final de 26-50.

Tot i haver reduït bastant la diferència del partit a casa, les sensacions no van ser bones pel que s'havia vist en el partit, ja que tant jugadors com jo mateix creiem que podríem haver plantat cara i ajustar el marcador molt més del que vam fer. Deixem aquest últim partit fora de casa de la primera fase enrere per centrar-nos en l'últim partit abans de les vacances de Nadal, on rebem al Safa Horta. Esperem acomiadar la primera fase amb una bona victòria a casa!